WSFS Fierbinte Gratar, Inox Gratar cu Tava de scurgere, cu Perie de Silicon, Poate Atârna Până la 14 Pulpe de Pui si Aripi

w26546

64.44lei

-13.18

77.62lei

-16 %

Produs nou

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } WSFS Fierbinte Gratar, Inox Gratar cu Tava de scurgere, cu Perie de Silicon, Poate Atârna Până la 14Pulpe de pui si Aripi

PICIOR de PUI ARIPA RACK - material otel Inoxidabil, structura puternica,mare ușor pentru gratar/fum aripi la gratar sau fumător.

COPAN de PUI RACK cu O TIGAIE PICURARE - picurare tava face acest GRĂTAR accesoriu perfect pentru BBQING mici elemente, cum ar fi aripi de pui, legume de pe un stick și shish kebab.Pic de curat și ajută la prevenirea incendiilor din grăsime se scurge în jos pe arzatoare

14 GRATAR PULPE INFERIOARE DE SLOTURI!!Puteți friptura de o mulțime de pulpe de pui la un moment dat, chiar șuncă și nu trebuie să filp de pui, se permite de pui aripi și picioare pentru a găti uniform, fără tam-tam sau mizerie.

Vine cu alimente de înaltă calitate-grad perie de silicon, rezistenta la temperaturi ridicate de până la 450 de grade, poate fi folosit pentru orice condimente, comod si practic.

Culoare:Argint

Material:otel Inoxidabil + plastic silicon

Conținutul Pachetului:

1* Grătar cu tavă

1* ulei de silicon perie(Ran culori, nu denumirea)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați www.videoprint.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3 .Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, www.videoprint.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

Etichete: baie tava, tava, mici tava de scurgere, 3 tava de scurgere, coleman tava de scurgere, bucătărie organ, oțel tava de scurgere, tava de scurgere, nespresso tava de scurgere, bucătărie tava

Caracteristică Sudate
Material Metal
Numărul De Model Gratar cu tava
Origine NC(de Origine)
Pentru Numărul 3
Finisare Nu Filmate
Kit Numărul 2
Instrument De Tip Seturi De Scule

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare