Crăciun Advent Calendar De Crăciun Tematice Diy Bijuterii Farmec Brățară Colier Set Cadou De Craciun Pentru Fete

w26533

22.33lei

-16.19

38.52lei

-42 %

Produs nou

Descriere produs: 1: numărătoarea inversă de Crăciun numărătoarea inversă de Crăciun calendar este un moment emoționant.Crește anticiparea de Crăciun 2020 cu acest surprinde farmecul brățară Advent Calendar!

2: Feminin Farmecul Brățară Fată de 24 de PC-Această brățară farmec apare pe un calendar care este foarte sofisticat, cu O temă de Crăciun de farmec elegant, care este perfect pentru fetele femeile să se bucure de a face brățări timp.24 Piese de Craciun set de bijuterii - 1 brățară, 1 colier și 22 drăguț mini margele, inclusiv pomi de Crăciun, clopote, fulgi de zăpadă, etc. DIY bratari fiecare zi de la 1 decembrie, pentru Ajunul Crăciunului.

3: Materiale Sigure si Usor de Filetare - 2020 Crăciun Countdown calendar include DIY fascinator margele si bratara lanțuri-toate realizate din 100% plastic netoxic și ecologic aliaje, și brățară butoi are farmecul catarame și inovatoare filetare sisteme care pot strica aceste genial farmece efort în brățară.

4: a Face cadouri uimitoare-acest Crăciun vine în formă de brățară calendar cu "Windows" într-o cutie dreptunghiulară talentat, o zi de decembrie în principal, inclusiv în Ajunul Crăciunului (24 decembrie).În fiecare zi înainte de Crăciun, o ușă după altul este deschis.Bucurați-vă surpriza și puteți conta în jos de zile de Crăciun!Perfect de bijuterii set cadou pentru a aduce fericire și bucurie de a-ți soția, mama, fiica, nepoata, nepoata acest Crăciun.

5:100% Satisfacție este garantat și veți obține întotdeauna un răspuns prompt în cazul în care există întrebări cu această brățară care apar în 2020 calendar.Nu ai absolut nici un risc.Partajați calendarul cu prietenii tăi!

Conținutul Pachetului:

24 de zile numărătoarea inversă pentru 1 Cutie de Cadou de Crăciun DIY kit (22 pandantive +1 bratara +1 colier)

Etichete: email rotund farmece, advent calendar cadou, Boem Brățară, apariția cutie, apariția bărbați, birthston, piatra pandantiv, advent calendar jucărie, advent calendar, bratara panglica

Ambalare Nici O Cutie De Cadou
Setați Tipul No
Tip de en-Gros No
Numărul De Model NICI unul
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare