951 186 10ml de Lipit pe bază de Colofoniu Flux Pen Low-Solide Non-curat Pentru panou cu celule Solare DIY kester fludor KESTER 186 KESTER 951

w26530

16.31lei

-7

23.31lei

-30 %

Produs nou

modname=ckeditor

Kester 951 Pasta de Lipit Kester 951 Pasta de Lipit fără Plumb ecologic nu-curat lipit pen

Ieftine, de asigurare a calității, de valori.

Specificatii: Lungime: 13,5 cm Diametru: 1,5 cm

Ambalaj: 20/1 cutie

951 flux pen Descriere:

Acest produs este implicit umple prietenoase cu mediul nu-clean flux, dacă nu sunt alte cerințe, vă rugăm să contactați-mă chiar dacă sudare pen-ul este utilizat pe scară largă în PCB / FPC bord procesului de sudare, ușor de transportat, de sudare pen pentru un timp de utilizare, în scopul de a evita procesul de sudare Greșit, nu demontați pentru a adăuga flux.

Preveni flux volatilizare, flux, caracteristici care asigura constanta

Cum ar fi adăugarea de alcool, fluxul pen poate fi folosit ca o perie de curățare pix transparent, ușor de înțeles utilizarea de flux sau detergent.

Lipire pen utilizare:

1. Înainte de sudare, se aplică un flux pe baza de material (pentru creșterea capacității de înmuiere)

2. Prin aplicarea unui flux la obiect sub corecție, oxidat de ceară pot fi eliminate și a capacității de înmuiere poate fi îmbunătățită.

3. Alcool și alți solvenți poate fi folosit pentru a curăța substrat (Interzicerea utilizării de solvenți organici)

Flux: O substanță care ajută și accelerează procesul de sudare în procesul de sudare având în același timp un efect protector împotriva oxidării.Flux pot fi împărțite în solide, lichide și gaze.În principal, "auxiliar de conducție termică", "oxid de îndepărtare", "reduce tensiunea superficială a materialelor sudate", "scoate la suprafață de materialul sudat petrol, creșterea zona de sudare" și "prevenirea reoxidare" și mai multe alte zone, Două dintre cele mai importante aspecte sunt: "oxid de îndepărtare" și "reduce tensiunea superficială a materialului de sudat."

KESTER Kester 186 decapantă pen PCB circuit de sudare sida

Ieftine, de asigurare a calității, de valori.

KESTER 186 Keste decapantă pen, utilizate pe scară largă în PCB sudare și electronice, industria de întreținere, aplicarea de sudare pen poate îmbunătăți calitatea de sudare reparații, dar, de asemenea, curat, de a proteja componentele electronice, sunt utilizate pe scară largă în FPC / PCB bord Sudură și alte procese.

Caietul de sarcini: 135mm * 15mm

Etichete: curat flux, kester, ztj celule solare, panou solar cu celule elegeek, cip de telefon, celule solare industriale, lampa de celule solare, bga instrument, celule solare solaris, flux de lipire

Numărul De Model 951 186
DIY Consumabile ELECTRICE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare