Umidificator de aer usb mini difuzor de arome de lemn de cereale cu ultrasunete atomizor aromoterapie ulei esențial difuzor pentru biroul de acasă

w26484

32.06lei

-16.51

48.57lei

-33 %

Produs nou

FDIK umidificator de Aer usb mini difuzor de arome de lemn de cereale cu ultrasunete atomizor aromoterapie ulei esențial difuzor pentru biroul de acasă

Caracteristici: -Acest difuzor adoptă tehnologia cu ultrasunete, care oferă șoaptă ceață ușoară și plăcută arome pentru a crea calm, relaxant, se înmoaie și umezi uscat și chaped pielii și te ajută să respiri mai bine în timpul iernii. - A făcut în condiții de siguranță, de sănătate prietenos și ignifug ABS și PP materiale, acest umidificator aroma are CE certificari pentru a asigura o calitate premium și de sănătate bună.Acesta va învălui împrejurimile dvs. în mod eficient și aduce un SPA ca sentimentul de acasă și relaxați-vă după o zi lungă de lucru.Notă: nu adăugați prea mult ulei esențial.Adăugați cantitatea corespunzătoare de apă, cantitatea maximă de apă este de 130 ml.Nu face umidificator pierdut echilibrul, sau apa se va scurge peste.Întreținere instrucțiuni: curățați Periodic tampoane de bumbac și de a Schimba tampoane de bumbac, trebuie să adăugați sârmă de arc cu tampoane de bumbac, pentru că nu vor nici ceață ieși dacă fără fir de primăvară.vă rugăm să curățați atomizor placa cu alcool medicale în mod regulat. FAQ Q: frecvente Question1 Ce întâlni doar lumini de lucru, dar nu spray sau spray mic?O: Bumbac ar trebui să fie complet umed la prima utilizare,Dacă bumbac nu se udă, nu se sufla cu abur 1. Deșurubați capacul umidificatorului 2. Deșurubați tub alb 3. Scoate bumbac (bumbac stick) 4. Inmuiati un tampon de bumbac În condiții normale,Urmați instrucțiunile de După deschidere, aproximativ 1 minut, un spray normal va apărea.Despre nici o soluție-spray video:

Vânzător Observa

Despre Noi

Acceptam design personalizat și amestecat cu ridicata,Am promisiunea de a furniza cele mai bune produse de calitate,Cele mai bune preturi si cele mai bune servicii.

Suntem în mod constant de lansarea de noi modele care se potrivesc pe piața internațională a standardelor.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare.

Dacă aveți orice cerințe pe ambalaj, vă rugăm să ne contactați, Dacă aveți nevoie urgent de produse, vă rugăm să alegeți metoda de transport DHL sau EMS și plătească în plus transport maritim.

În scopul de a cumpăra bunuri mai bine pentru cumpărători, vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați un mesaj și vă vom procesa și de a răspunde cât mai curând posibil.

Politica De Returnare

Va garantam risc zero experiență de cumpărare aici.Oferim rambursare completă,dacă produsul are probleme de calitate.

Dacă nu este mulțumit cu orice întrebări despre produsele noastre, în plus față de calitatea produselor, vrei pentru a schimba elementele sau returna produsele.Tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Feedback-ul

Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru sau negativefeedback.Vom tryour mai bun pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Multumesc!!!!

Etichete: umidificator ceață, difuzor de uleiuri esentiale pentru aromaterapie, tastatura din lemn, tastatura cu taste slim, bobina mini usb, cu ultrasunete vaporizator 10, industriale cu ultrasunete vaporizator, kit-ul de poker, aer ceață, ulei de vaporizator cu ultrasunete

Caracteristici 6 Umidificator Cu Ultrasunete
Numărul De Model RJS21
Metoda De Umidificare Cu ultrasunete
Cerere 11-20㎡
Clasificarea Umidificare
Nume De Brand DELIXING
Funcția Cu Ultrasunete Se Sterilizează
Tip Cald Umidificator
Capacitate 1L
Tensiune (V) Alte
Caracteristici 3 humidificador
Putere (W) Alte
Forma Comerciale Pătrat
Timp pentru a pieței 2017
Capacitate De Umidificare ≤380ml/h
Utilizarea De uz casnic
Caracteristici 5 umidificator de aer
Funcția De Sincronizare Da
Ceață Ușoară Cantitate De Evacuare O/o
Putere Tip USB
Instalare USB
Controlul Umidității Touch-ton
Zgomot 36db
Ceață de Ieșire (litri / zi) 30-40MHZ/L
Caracteristici 1 umidificator
Caracteristici 4 aromoterapie difuzoare umidificatoare
Metoda De Operare Tastatura De Tip
Apa-lipsa de Putere-off de Protecție Da
Certificare EMF
Caracteristici 2 Umidificator USB

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare