4buc de Lemn spargatorul de Nuci Papusa Soldat Figurine Miniaturale de Epocă, Lucrări de Păpuși de Anul Nou Crăciun Ornamente de Decor Acasă

w26139

24.81lei

-13.39

38.20lei

-35 %

Produs nou

Puncte:

1、Un Decor Minunat: Nostru drăguț nutcrackers sunt perfecte pentru cadouri de Craciun sau decoratiuni pentru bradul de a adăuga vacanță fericire la casa ta.Spargatorul de Nuci papusa va completa orice decor de Crăciun temă.

2、Spiritul Crăciunului: Ne-am dedicat o mare pelerin soldat și să le trăiască.Este un memento bun de povestea spargatorul de Nuci, aduce spiritul Crăciunului în casa ta.

3、Materiale din Lemn: Realizate din materiale din lemn, cu mână-pictat de culoare și design retro, din lemn de nuc de păpuși adaugă o mulțime nostru decoratiuni de vacanță și este foarte popular printre copii.

4、Utilizare Multi-scop: pălăria are o frânghie, poate fi folosit ca un ornament pe un sac de școală, ornamente de Crăciun și pomul de Crăciun, și, de asemenea, poate fi folosit ca o zi de naștere/cadou de Craciun pentru copii, familie, prieteni și iubitori.

5、Largă Aplicare: nuc marionetă poate fi folosit pe mese, rafturi, blaturi, etc., potrivit pentru copii, cadouri de Craciun, cadouri de ziua de nastere, ei vor iubi.

Caietul de sarcini:

Nume: Spargatorul De Nuci De Păpuși

Material: lemn

Dimensiuni: inaltime: aproximativ 12cm/4.72 în

Parametru: 4 buc într-o cutie, caseta dimensiune: despre 19*13.5*3.8 cm/7.48*5.31*1.50 în

Lista De Ambalare:

Spargatorul De Nuci De Păpuși*1 Cutie

Etichete: 16 miniatură, casă de păpuși, mobilier in miniatura, colț de flori din lemn, plăci din lemn flori, casa de lemn flori, lemn inel de flori, miniatur casa, grădină zane., grădină miniatur

Picătură de transport maritim Suport
Tema oamenii
Stil Europa
Material Lemn
Este Dispozitiv Inteligent No
Tip Spargatorul de nuci de păpuși

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare