Bagua De Femei Din China, Cadouri Bijuterii Naturale Jadeit Amuleta De Jad Pandantiv Farmec Moda Barbati Dragon Phoenix Colier Verde Sculptat

w25870

43.93lei

-4.88

48.81lei

-9 %

Produs nou

Bagua De Femei Din China, Cadouri Bijuterii Naturale Jadeit Amuleta De Jad Pandantiv Farmec Moda Barbati Dragon Phoenix Colier Verde Sculptat

Dimensiune pandantiv: 48*48*8mm.

Coarda dimensiune: Reglabil.

Livrare aleatoare, poate exista o ușoară diferență de culoare,Pentru că este format în mod natural,vă rugăm să prevaleze în natură.

Noi avem propria noastră fabrică de prelucrare, este China cea mai mare piață en-gros, poate oferi cea mai bună calitate.Dacă aveți nevoie de mai mult, vă putem oferi o reducere de bun!

Prieten drag, orice întrebare vă confruntați după cumpărare, vă rugăm să contactați-mă, vă rog, cred că vă va oferi cea mai bună soluție, dacă aveți o problemă, vă rugăm să contactați-mă, nu ezitati!

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., scopul Nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp, dacă aveți orice întrebări în orice circumstanțe.vom încerca noastre cele mai bune pentru a da o mulțumit o soluție în termen de 24 de ore.

Etichete: phoenix, jadeit naturale, laavendar jade colier, pandantiv phoenix, Jade, chinese dragon jad, dragon de jad, naturale de culoare jad colier, dragon ninja, colier phoenix

Forma\model Animale
Stil Trendy
Metale De Tip NICI unul
Certificat De Tip CMA
Principala Piatră De Jade
Pandantive De Tip SOLITAIRE
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand străin

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare