KnowU Complet Bine Proporționat Sexy Burete Hip Plăcuțe Amovibile Îmbunătățită Fals Fese Crossdress Shemale Cosplay Transgender Cosplay

w2583

154.58lei

-8.14

162.72lei

-5 %

Produs nou

KnowU Îndepărtat Enhanced Fals Fese Pad

Brand: KnowU

Material : Burete

Dacă ești rus, vă rog lăsați-vă numele complet, astfel încât produsele vor fi livrate la tine fără probleme.

Detalii produs

Notificare

Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații înainte de plasarea comenzii.

1. Taxe Vamale

Vă rugăm să dau seama că pot exista taxe vamale colectate de către compania de transport la sosire, pentru orice produse importate.Vă rugăm să rețineți că prețul nu include taxa vamală și cumpărătorii sunt responsabile pentru aceasta.

2. Vămuire

Un dditional costuri sau întârzieri pot apărea în timpul transportului maritim internațional.Vanzatorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale în cumpărătorilor țară.Am sincer sper că nu te folosi de import suplimentare de costuri sau de vămuire întârziere ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ.

3. Dispute și Revizuire

Vă rugăm să ne contactați dacă există vreo problemă cu produsul.Vom încerca cu siguranță pentru a ajuta.Dar te rog, nu iniția un litigiu înainte de comunicare.Vă mulțumim pentru cooperare.

4. Dimensiunea și Culoarea

Vă rugăm să rețineți că va exista întotdeauna o diferență de culoare din cauza luminii diferite, ecrane de calculator și diferite persoane de a face masca.

5. Pentru a asigura livrarea de produse, clienții din următoarele țări ar trebui să lase unele informații personale în mod corespunzător.

India

Primul si al Doilea nume,

Aadhar card Nr.

Argentina

CUIT Nr.

Brazilia

CPF/CNPJ

Rusia

Real&numele complet

Q&A

Q: Când va livra produsul?

A: pentru Dumneavoastră vor fi expediate prin EMS sau alte expres în 5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.Dacă sunteți într-o grabă, vă rugăm să ne contactați.Putem face ceva pentru a ajuta.

Q: Cât timp voi primi produsul?

O: Transport, de obicei, costurile de 5-20 de zile , vă rugăm să așteptați cu răbdare.Vă recomandăm DHL sau Fedex dacă doriți să obțineți mai devreme.

Etichete: piept de shemale, big boob, fals piept pentru barbati îmbracati in femeie, yabamo yumeko cosplay, om fals sânii, piept de silicon, piept de mai enlarg', 1 piept de fals, proteza țâțe, pentru crossdress

Nume De Brand KnowU
Material Burete
Numărul De Model KnowU-XM199
Obscene Imagine No
Dimensiune 1pair
Greutate 200g
Sugestiv Sexual No
Cantitatea 1 pereche
Tip De Element Piept De Forma

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare