TMWT 1200LM CREE XM-L2 T6 LED Far USB Reîncărcabilă 18650 Lanterna de Pescuit Cap de Lampă Camping vânătoare Portabil Faruri

w2582

39.78lei

-2.08

41.86lei

-4 %

Produs nou

Caietul de sarcini - 10W XML2 lampă cu LED-uri, luminozitatea maximă de 1200 lumeni - Portocaliu butonul de alimentare comutator, 3-modul: high - mid; apăsați lung pentru a regla luminozitatea; dublu-clic pentru lumina strobe - mai mult de 100m cu rază lungă de lumină la fața locului -rezistent la apa IPX6, poate fi folosit în grele zile ploua - port Micro USB pentru baterie reîncărcabilă - elastic reglabil non-alunecare de cap trupa, se simt confortabil atunci când poartă - Super luminos mare pentru noaptea de funcționare, camping

Unitate de ambalare: - far - cablu USB - baterie 18650 (opțional) - caseta de alb & bubble sac

Articol nr: YD597 Materialul aliaj de Aluminiu & nailon cap banda de Culoare Negru Greutate Netă 95g (fara baterie) Sursa LED 1 buc 10W CREE XM-L2 T6 alb rece lumina Luminozitate 1200lm de Iesire Max 10W Servicii de Viață Timp de 100.000 de ore tip Baterie 1*18650 baterie de Iluminat >5h Comutați butonul On / OFF comutator 2 - modul low - lumină mare Iluminat Distanta de 100 - 200 m IP rata IP66 rezistent la apă Unitate de Ambalare faruri + cablu USB + Baterie 18650 (opțiune)

1 acceptăm Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Metode De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral oferta câștigătoare amout, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.videoprint.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu repare sau să înlocuiască elementele cu o garanție expirat.

3. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.videoprint.ro!

Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Multumesc!!!

Etichete: clește de pescuit de pescuit, far, lampă de cap, 2000lm led far, ipx8 lanterna, 12 led far, cree led, 10 t6, fenix far, lg avere m153

Tip De Element Faruri
Rezistent la apa Da
Scopul Camping de vânătoare, ciclism
Fascicul De Unghiul 60°
Luminozitate 1200 lumeni
Modelul de Margele de LED-uri T6
far reîncărcabilă Da
Certificare ROHS
Comutator De Mod High/Low
Putere 10w
Rata de IP Rezistent la apa IP65
Origine NC(de Origine)
Gama De Lumină 100-200M
Caracteristică Luminozitate reglabilă
Tip Baterie LITIU-ION
Nume De Brand TMWT
Numărul De Model YD597
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare