Iarna Motocicleta Bărbați Mănuși Anti-Alunecare, Rezistentă La Vânt Windstopers Snowboard Mănuși Touch Screen Cald, Respirabil De Sex Masculin Mănuși De Echitatie

w25799

26.44lei

-26.44

52.88lei

-50 %

Produs nou

Caietul De Sarcini:

Material: poliester + stretch lapte de mătase

Culoare: gri/albastru/rosu (din Cauza monitoare diferite, vor exista unele diferențe de culoare.)

Dimensiune: toate dimensiunile

Aplicație: atât bărbații, cât și femeile

Caracteristică:

1.Caldura si respirabilitate: Noastre de funcționare manusile sunt realizate de înaltă calitate tesatura moale, cu respirabilitate excelenta, zero acumulare, wicking, durabilitate și antistatic funcție.

2.Mănuși Touch screen: degetele de biciclete mănuși sunt compatibile cu ecrane tactile, ceea ce face mai ușor de a utiliza telefoane, tablete sau alte dispozitive cu ecran tactil fără să-și scoată mănușile.

3.Anti-alunecare silicon: silicon anti-alunecare este distribuit pe palma pentru a crește frecarea și de a face ținând elemente mai stabile.

4.Subțire grosime: mănușile Noastre sunt compuse din trei straturi de materiale compozite.

5.Multi-scop: mănușile Noastre pot fi folosite în timpul iernii, de vară și de toamnă, potrivit pentru activități de interior, cum ar fi tablete și jocuri pe calculator, sau activități în aer liber, cum ar fi de funcționare, drumeții, ciclism, călărie, pescuit, etc.

Pachetul Inclusiv:

Mănuși*2 buc

Etichete: mănuși pentru femei, exo încălzit mănuși, ns snowboard, pro schi, antic bicicleta, accesorii pentru biciclete general, enduro motocicle, green fox manusi, motocross, încălzit de picior pou

Tip Deget Plin
Origine NC(de Origine)
Material Microfibra
Grosime Mediu
Caracteristică Rezistent la apa
Gen BĂRBAȚI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare