KODI GEL de Ochi de Pisica Gel Unghii Cameleon Magnetic Gel lac de Unghii de Lungă Durată Stralucitoare Laser 8 ml Soak Off UV Gel cu LED-uri Lac

w2547

15.62lei

-16.92

32.54lei

-51 %

Produs nou

1.Despre Ambalaj

De la cutie nu protejează bine produsul, vom folosi perfecta de ambalare a produsului din punga cu bule pentru a evita deteriorarea produsului în timpul transportului.Suntem onești și responsabili vanzatori.Dacă pachetul primit este deteriorat sau are orice probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de litigiu.vom rezolva problema pentru tine, vă rugăm să nu ezitați să dea un feedback-ul rău.

2. Despre Capacitate

Volumul net este de 8 ML.Dar capacitatea de sticla este mai mult de 8 ML, Gel nu va fi umplut complet din sticla!Vă rugăm să consultați desen dimensional pentru dimensiunea reală de sticla.Vă rugăm să nu se bazeze pe imaginatia.

3. Despre Culoare

Diferența de culoare pot fi cauzate de unele motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitorul iluminat,fundal,etc, Dacă doriți mai luminos,ar trebui să adăugați mai multe straturi.

4. Despre transport

După cum știm ,Acest lucru este un low-cost de produse promotionale.deci vom alege obișnuit de livrare, nu de urmărire informații.În condiții normale, timpul de sosire despre: 30-90 de zile.Timpul de livrare pentru Brazilia este de aproximativ 60-120 de zile.

Etichete: ochi de pisica gel de unghii magnetic magnet, ochi de pisica gel lac de unghii, oxxi gel de unghii mat, p.shine, gel kodi, Ochi De Pisica, kodi lac de unghii cu gel kodi, KODI TOP COAT, gel lac de unghii pisici ochii, ochi de pisica lac de unghii

Origine NC(de Origine)
Tip Alte
Cantitatea 1BUC
Tip De Element Gel De Unghii
NET WT 8 ml
Numărul De Model kodi 8 ml
poloneză gel de ochi de pisica Ochi de pisica
Volumul 8 ml
Ingredient Cu polimerizare UV rășină
Nume De Brand OXXI KODI UNO

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare