Noul Auto-alimentat Impermeabil Soneria fără Fir Nu Bateriei Nevoie de NOI, UE, UK Plug LED Sonerie 150M de la Distanță Acasă 60 Inel de Asteptare Bell

w24785

30.75lei

-25.18

55.93lei

-45 %

Produs nou

* De ce să ne alegeți pe noi?

Dragi prieteni,bine ati venit la magazinul nostru!!!Avem multe feluri de Nici o Baterie Nevoie de Usa cu stil diferit.Și crede-u trebuie să fie de a găsi dumneavoastră preferat o.Toate produsele noastre ajung aba verificate înainte de expediere.vă rugăm să fiți siguri să-l cumpere.orice întrebare și îndoială vă rugăm să nu ezitați să știm.sperăm că u va avea un cumpărături fericit de a călători aici.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră atât de mult.

Noul Auto-alimentat Impermeabil Soneria fără Fir Nu Bateriei Nevoie de NOI, UE, UK Plug LED Sonerie 150M de la Distanță Acasă 60 Inel de Asteptare Bell

Soneria fără fir bateriei nu trebuie și nu de sârmă.Atunci când utilizatorii apăsați butonul de energie modulul de conversie în interiorul va schimba energia mecanică în energie electrică.Apoi modulul wireless de pe butonul trimite semnale de la receptor.Receptorul primește semnalele și redă muzică/reacționa.

* Caietul de sarcini *

Material: Plastic ABS.Culoare: Alb/Negru ( ABS) Plug: UE/SUA/marea BRITANIE Plug-in( NE+ AU adaptor) Dovada de apă: Da Alimentare: AC100-240V(receptor), Auto-alimentat(push buton) interval de Lucru:150m in zone deschise RF Frecventa: 433MHZ Melodie: 60PCS Volum:5 fișiere Trăsătură:Auto-alimentat(Nu este nevoie de baterie) Notă: Apăsați presiunea este puțin mai mare decât tradiționale de sonerie, pentru a asigura un nivel adecvat de generare a energiei

* Cum să pereche de semnale *

Metodă de cuplare: a se Introduce receptorul în sursa de alimentare, apăsați butonul de volum timp de aproximativ 4 secunde, apăsați transmițător o dată, atunci asocierea este de succes.

* Pachetul Detaliu *

Interior receptor În aer liber transmițător Manual de utilizare engleză Bandă dublu-adezivă

* Notă pentru UA Versiune *

Draga mea,acest soneria au NE/eu/UK Plug-in.Vom fi nava NE-plug +UA adaptor pentru tine de a alege AU versiune.

Vă rugăm să înțelegeți acest lucru înainte de plasarea unei comenzi.Multumesc din nou!

Auto-alimentat de buton

Nu battey nevoie, apăsați butonul.Energia cinetică este transformată în energie electrică.

60 de Melodii / 5 fișiere Volumul Opțional

60 de tonuri de apel și 5 de fișiere de volum pentru opțiunea dumneavoastră,puteți selecta în mod regulat,și nu se simt plictisit.Evita același inel cu vecinii.

Rezistent La Apa Buton

Capac rezistent la apa este recomandat pentru utilizare extinsă în ploaie

UE/SUA/marea BRITANIE Plug Pentru Tine de a Alege

Vom fi nava NE-plug +UA adaptor pentru tine de a alege AU versiune.

La 150 de metri distanța de receptare(zonă deschisă)

1.Distanța până la receptor poate fi afectată de mediul sau obstacole 2.Butonul nu poate fi plasat pe ușa de fier, care va proteja de semnal.Recomandăm ca butonul să fie plasat lângă ușa de fier. 3. În plus, receptorul nu ar trebui să fie plasate în apropierea cuptor cu microunde sau la radio, care ar putea interfera cu semnalul.

Distinge față și din portierele din spate

Puteți seta diferite de muzică pentru diferite butoane

* Despre Transport *

Atunci când plasați o comandă,Vom trimite, de obicei, elementele în termen de 3-5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.Datorită avem de-a face cu o mulțime de comenzi în fiecare zi,astfel încât timpul este diferit, de asemenea.vă rugăm să așteptați cu răbdare și îmi pare rău pentru deranj.

* Atentie *

Coletul va fi livrate direct la adresa ta, dar, uneori, coletul este necesar de a merge la oficiul poștal local pentru a ridica.Vă rugăm să luați numărul de urmărire pentru a ridica coletul la timp, în caz contrar coletul va fi trimis inapoi la noi.dacă aveți orice problemă cu privire la aceasta, fie doar simțiți-vă liber să știm.Suntem mereu aici pentru tine.

Etichete: cacazi sonerie wireless, zmodo soneria inteligent, sistem de alarma, restaurant de apel, tunya video usa, www.videoprint.ro de rochie, acasă inel sunet de clopot, mp3 sonerie electrica, autocolant marea britanie, vedio sonerie wireless

Nume De Brand Salifelink
Usa Tip Wireless
Caracteristică Rezistent La Apa Nu Wireless A Bateriei Nevoie De Usa
Recevier Plug UE/SUA/marea BRITANIE Plug-in AU adaptor
Origine NC(de Origine)
Detials 1 Buton 2 1 2 3 Receptor
Certificare ROHS
Rezistent la apa Da(Emițător)
Utilizarea Spațiilor Biroul de acasă villa spital fabrica de școală
Munca Sfat Muzica si LED Intermitent Sfaturi
Sursa De Alimentare AC
Primirea distanta 150M de la Distanță (în spațiu deschis)
Cu Pachet Cadou cutie Da
Transmițător Grad Impermeabil IP44
Numărul De Model SLFA78
Ton De Apel 60 tonuri de apel
Transmițător putere de Cinetică Clopot Ușă (nu este nevoie de baterie)
Volumul 5 fișiere opțional
Alimentare AC110V-220V-240V
Tip Sonerii
culoare Negru/Alb

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare