Femei Shapewear De Talie Mare Corp Formator Pantaloni Scurți Burtica Control Chiloti Talie Antrenor Fund De Ridicare Shapewear Fără Sudură Sexy Pantalon

w24690

28.03lei

-17.9

45.93lei

-38 %

Produs nou

[xlmodel]-[custom]-[55183]

Despre acest articol

Super Moale pentru a Purta ... Acest Corp fără Sudură Formator pantaloni Scurți pentru femei este extrem de confortabil de purtat.Fabricat din 90% Nylon 10% Spandex amestec tesatura, creează un ușor, ușor,îi place doar doua piele!

Mijloc de Compresie Dublu Control Burtă Chilotei ... Bine-ecartament microfibra oferă ultra-confortabil de control și de mare întindere și de recuperare.Panou dublu peste talie oferă mai mult control la cea mai mică stomac și înapoi. 360 de grade vizate burtica de control, pentru a defini talie,pentru a crea un corp subțire linie.Cel mai confortabil fără sudură coapsei mai subtire chilotei pentru femei pentru uzura de zi cu zi.

Uimitor Confort-Confortul este cel mai important într-un Corset de zi cu zi de lenjerie de corp.De înaltă Calitate Nailon și Spandex modelarea pantaloni scurți, manopera bun și fără sudură knixwear tehnologie face acest coapsei economizor de pantaloni scurți confortabil, moale, stretch, respirabil și durabil.

De înaltă Talie mai Subtire pantaloni Scurți -- Înalte cu pic de compresie pe burtă în acest timp, care vă ajută să burtica de control și oferă un sentiment liniștitor.Nu muffin top.Netezește și slims coapse.

Perfect Purta pe Sub Rochie/Fuste-Elastic-piciorul liber de construcții oferă un complet netedă uite sub haine,flexibile se potrivesc cu boyshort piciorul se mișcă cu corpul tau.femei shapewear întotdeauna să-ți fie partener de mare și mai ales să arate silueta clepsidra în mai multe ocazii importante.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[55139]

1.DESPRE FEEDBACK-UL

1 Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .și 5 stele de rating detaliată a comenzii.

2în cazul în care nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

2.DESPRE TRANSPORT

1 Timp de preparare: avem nevoie de 1-3 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

B: nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.

2About Taxe Vamale

Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri, Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat.Vă rugăm să înțelegeți, cu toate acestea, taxa vamală este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Dar va vom returna plata pentru express de transport(dacă ați plătit) la contul dvs. în termen de 24 de ore.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.

3About Pachet Pierdut

Dacă pachetul este pierdut în timpul transportului,ne va fi responsabil pentru asta și-ți dau banii înapoi.

Pease contactați Serviciul nostru pentru Clienți înainte de a deschide dispute.Am promisiunea de a oferi 100% mulțumit de soluție.

Dacă nu vă place elementele primite,vă rugăm să păstrați ambalajul original și să plătească pentru taxele de returnare.

3.DESPRE ÎNTOARCEREA POLITICA DE SCHIMB

Magazinul nostru online vinde bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită.Deci calitatea este garantata.De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine.Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea rochie cu atenție înainte de cumpărare .

Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

4.DESPRE COMERȚUL CU RIDICATA ȘI PICĂTURĂ DE TRANSPORT MARITIM

1 Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

2 Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

5.DESPRE URMĂRI COLETUL

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Etichete: set pentru femei, bluza lunga, pantalon marimea 20, femei shapewear, costum de catifea, shaper, cap la cap pad, pânză coreeană, moda scurt, fundul shaper

Femei Body Shaper Pantaloni Scurți Super Moale pentru a Purta
Nume De Brand CHAXIAOA
Origine NC(de Origine)
Model Tip Solid
Compoziția Materialului Nailon
Numărul De Model Femei Body Shaper Pantaloni Scurți
Obscene Imagine No
Tip De Element Chilotei
femei shapewear Netezește și slims coapse
De Înaltă Talie Mai Subtire Pantaloni Scurți Mijloc De Compresie Dublu Control Burtă Chilotei
Chiloții Tip Boyshort
Material Acril
Gen FEMEI
Decor NICI unul
Creșterea Tip Mare Creștere
Sugestiv Sexual No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare