ARMYQZ Div 5D Harry Școala de magie Castelul owl Full Diamond Pictura cruciulițe kituri de arta Scenic 3D vopsea de diamante Stras

w23906

13.10lei

-8.7

21.80lei

-39 %

Produs nou

Stimate cumpărător, vă rugăm să fiți siguri de externe de ambalare, vă rugăm să nu vă faceți griji despre deteriorarea cadou, am fost de lucru din greu pentru a îmbunătăți, scopul este de a satisface toți clienții.Ca acest produs, vă doresc o viață fericită.

Livrare rapida: Suntem fabrica de vânzare directă, avem peste 100 de muncitori, ne va livra ordinele în termen de 4-5 zile.Vom alege cea mai bună metodă de transport maritim pentru a navei în colete.Va vom returna banii daca pot primi coletul în termen de 80 de zile!

Servicii de înaltă calitate : Drop diamantele tale?Rasfatata panza ta?Nu vă faceți griji!Vom înlocui kituri pentru gratuit!Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, contactați-ne prin mi mesaj, vom munci din greu să te fac fericită.

Bine ati venit Dropshipping : Dacă doriți să-și vândă produsele noastre (diamant pictură, pictură în ulei de numere, cu cruciulițe), doar sa ne contactati , putem accepta CSV, și au un VIP-VÂNZĂRI pentru a avea grijă de toate ordinele!Tocmai ai vinde, vom responsabil pentru toate dvs. de servicii post-vânzare!Vino la noi este cea mai corecta alegere Cele mai bune urări pentru tine!!!

Etichete: caz riverdale, diamant pictura arta kituri de cadre, decor bufnita, eevee diamant pictura kit, 5d diamon pictura, homfun diament pictura, daimont pictura țară, diamant vopsea, diamant mozaic, vopsea

diamant broderie Instrumente , Destul de Diamante, Panza HD
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Zona Lipirea Plin
Cadru No
Stras Detalii
Produs 3
Tip Material
Numele 7
Diamond Art 64 Piața cruciulițe kituri
Model Tip scenic
Diamant
pictura pe perete
Avantajul Nostru
Nume De Brand ARMYQZ
Forma De Diamant
Stil Stil European și American
pictura cu diamant
Numărul de Culori 30-45
Origine NC(de Origine)
Numele 6
Tipuri
Diamant De Artă
Setați Tipul Da
Despre Diamante
Utilizare 2
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
Detalii
Produsul 6
Diamond 9
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Utilizare
vanzare diamant pictura eagle animal
Tesatura Tip 09 Panza
Utilizarea Picturi
Nume Produs
Material Acril
Forma Separat
Pictura Avantaj
Diamant Broderie Vânzare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare