Căpăstru Sexy Nod Micro Bikini 2021 Femeie costume de Baie Femei Tanga, Costume de baie Doua piese Set de Bikini Brazilian face baie costum de Baie Înot

w23541

42.67lei

-36.33

79.00lei

-45 %

Produs nou

Set de Bikini 2018 Costume de baie Femei Tanga, costume de Baie Push Up Înot purta Femeie Brazilian Biquini Costum de Baie

Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de bust, talie și șold, pentru a primi o mărime sus dacă ai între dimensiuni.

Notă: această dimensiune grafic este în mod special pentru acest costum de baie, vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă pentru fiecare costum de baie sunteți de cumpărare la magazinul nostru.

Iti oferim Picătură de Transport maritim?

Putem oferi Picătură de Transport maritim pentru clienții dumneavoastră direct, fără orice informații magazinul nostru.Toate fotografiile de pe produsul nostru de listare sunt gratuite pentru a fi folosite de Distribuitori si Angrosisti.

Este prețul cu ridicata și Gratuit de Transport maritim Expres pentru comanda în vrac?

Oferim Discount plus Gratuit de Transport maritim Expres ca DHL pentru cele mai multe țări de pe comanda peste 15 buc.Cantitate mai mare, discount mai Mare!

Cât de repede ai navei de comanda mea?

Nostru timpul de prelucrare este în mod normal de 2 zile lucrătoare și numărul de urmărire vor fi furnizate imediat ce comanda dvs. este expediat.

Cât timp nu-mi scopul de a lua pentru a ajunge?

Statele UNITE ale americii, Canada: 7 - 15 zile de ePacket;

Rusia, Franța, Spania, marea BRITANIE, Olanda : 7 - 15 zile de www.videoprint.ro Standard de Transport maritim;

Australia: 7 - 15 zile, prin China Post Aer Înregistrat Mail;

Israel: 15 - 25 zile de China Post Aer Înregistrat Mail;

Alte Țări: 15 - 45 de zile de www.videoprint.ro Standard de Transport maritim;

Ce ar trebui să fac dacă mărimea nu se potrivește sau primi produse defecte?

Experiența dumneavoastră de cumpărături și de satisfacție a clienților este numărul unu lucru care ne interesează, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție pentru problema ta înainte de a pleca feedback-ul negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: brand de costume de baie, btlige chilotei de inot, înot chilotei forma, micro tanga femeie, micro mini string, pentru costume de baie femei, micro șir de costume de baie, brazilian taie costume de baie, bikini de costume de baie, micro costume de baie

Model Tip Print
Origine NC(de Origine)
Material Spandex
Gen FEMEI
Suport Tip Sârmă Gratuit
Talie Talie Joasa
Nume De Brand PAYASEN
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tip De Element Set De Bikini
Cu Pad Da
Numărul De Model 2BKN1116A

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare