Plic În Aer Liber Camping Sac De Dormit Portabil Ultra-Ușor, Rezistent La Apa 4 Sezonul Cald Călătorie Sac De Dormit Drumeții

w2311

23.47lei

-9.56

33.03lei

-28 %

Produs nou

Caracteristici:

*1. Ușor sacul de dormit nu este ușor de a sparge și se estompeze, respirabil și ține cald, previne umezeala, și vă oferă o caldă și confortabilă de odihnă de noapte.

*2. De înaltă calitate, cusaturi, prietenos cu pielea și non-alergic face acest portabil sac de dormit foarte potrivit pentru adulți și copii de a utiliza în vreme rece.Saci de dormit cu pungi de compresie sunt foarte potrivite pentru camping, drumeții, călătorii și alte aventuri în aer liber.

*3. Ușor de transportat și curat-sac de Compresie cu curea, ceea ce face foarte convenabil pentru a stoca și transporta.Poate fi ușor de curățat sau mașină de spălat, ceea ce face versatil și convenabil.

*4. Fermoar dublu cursor vă permite pentru a deschide partea de jos a sac de dormit pe o noapte caldă.Puteți chiar complet deschis sacul de dormit și de a folosi ca o pătură.

*5. Greutate redusa, de dimensiuni mici și ușor de transportat.

Caietul de sarcini:

Culoare: albastru

Liste:

1 * Vara Camping Sac De Dormit

Note:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Etichete: multi strat stau de plante, sac de bivuac pachet, am sac de dormit, dublu sac de dormit acoperi, sac de dormit 4 sezon anti, fuste de dormit, iarna ultralight termică adult sac de dormit, 4 sezon dublu sac de dormit, sac de dormit, designer tote pungi pentru femei 2018 lux

Stil Tip Plic
Categorie Sac De Dormit Din Bumbac
Single/Double Sac De Dormit Despicare Singur Sac De Dormit
Lungime Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)
Sezon Iarna
culoare albastru
Numele Vara Camping Sac De Dormit
Sac De Dormit Scară De Temperatură Categorie Sac De Dormit De Vara
Tip Vreme Rece
Aplicabile Oameni Adult
Confortabil Scară De Temperatură [0℃~-10℃]

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare