Mireasa de epocă Coroana Femei Swan Margele Decor Frizură Stralucitoare de Printesa de Nunta Coroana LL@17

w23097

12.49lei

-4.88

17.37lei

-28 %

Produs nou

Mireasa de epocă Coroana Femei Swan Margele Decor Frizură Stralucitoare de Printesa de Nunta Coroana LL@17 Nota 1:Vom păstra confidențialitatea datelor dumneavoastră în condiții de siguranță și nu va dezvălui nici o informație privată.

2:vă Rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.După echipa de vânzări vă va oferi o soluție perfectă în prima dată.

Produs Caietul De Sarcini: Caracteristici:

Material: Aliaj

Max Inaltime: 7 cm

Perimetrul: 47 cm

Diametru: 16 cm

Descriere:

1. Acest romantic swan tiara va arata frumos, cu orice stil de păr

2. Delicat coroana de mireasă lucrate manual din aliaj si margele oferă coafura unic de farmec si eleganta.

3. Acest fantastic accesoriu de par este perfect pentru nunti, baluri, petreceri , costume, cosplay, fotografie prop sau orice ocazii doriți să fie mai fermecătoare.

4. Fabricat din aliaj de înaltă calitate, corpul de tiara este robust și flexibil.

5. Stralucitoare si spumante tiara coroana, foarte impresionant și elegant.

Pachetul Include: 1x Coroana

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: regina a frumusetii tiara, de apă dulce pearl tiara, maro coroana, mireasa coroana pentru nunta, fata de flori tiara, mansati tiara, vintage baroc mireasa tiara coroana, florale cununa de păr, coroana de regina a frumusetii, diamant hairband

Material aliaj
Perimetrul 47 cm
Nume De Brand Jewatchyer
Inaltime Max 7 cm
Stil Trendy
Tip Bentițe
Numărul De Model Coroana
Diametru 16 cm
Metale De Tip NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare