De Crăciun, Familia De Potrivire Haine De Moș Crăciun, Familie, Mama Fiica, Tatăl, Fiul Tricou Haine Mami Și Cu Mine Haine

w23076

27.13lei

-27.14

54.27lei

-50 %

Produs nou

De Crăciun, Familia De Potrivire Haine De Moș Crăciun, Familie, Mama Fiica, Tatăl, Fiul Tricou Haine Mami Și Cu Mine Haine

Material: Bumbac

Ambalare : 1 buc ambalat la 1 sac de Culoare : roșu, portocaliu, galben, albastru, negru, gri, alb

· Departamentul nume:familia de potrivire haine

Q: Cum de a plasa comenzi pentru întreaga familie set (Fata + Mama)?O: De exemplu, dimensiunea 5T pentru Fete, marimea M pentru Mama, faceți clic pe Copiii 5T =>Adauga in Cos => Continua sa Cumpere =>Adăugare Mama M a Cos =>Du-te la Cosul de =>Trimite Comanda =>Plătească împreună (Dacă aveți orice probleme, pls contactati-ma imediat)

·

Cum de a urmări coletul?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: http://www.17track.net/en

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres.

Pentru picătură de transport maritim,puteți trimite comanda pe adresa clientului,putem trimite coletul fără orice informații cu privire la magazinul nostru.

.

Transport :

Postul va fi livrat în termen de 1-5 zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.

Estimat timp de transport maritim: (Important, vă rugăm să citiți cu atenție înainte de licitare)

1. Pentru Statele Unite ale americii: ePacket livrare din China (de la 9 la 20 de zile lucrătoare).În Rusia livrare din China (10 până la 30 de zile lucrătoare)

2. La nivel mondial: China Post Aer Înregistrat Mail.De obicei, elementul va sosi în termen de 15-30 de zile lucrătoare de la expediere.Brazilia nevoie de mai mult timp 15-45 zile lucratoare de transport (timpul de Livrare este estimat, dar nu garantat) în Timpul sezoanelor de vacanță, ar putea fi în continuare întârzieri.

3. Pentru www.videoprint.ro standard de transport maritim în Olanda , Span , Franța ,Chile .În mod normal nevoie de 15-40 de zile lucrătoare , (timpul de Livrare este estimat, dar nu garantat) în Timpul sezoanelor de vacanță, ar putea fi în continuare întârzieri.

Etichete: mama fiu tinuta, harajuku îmbrăcăminte exterioară, gay rezervor de top, un fiu, mama și fiul tricou, familie mama și fiul, hot pink tricou, hipster tricou, mama fiu tinuta set, familia tee

Picătură de transport maritim Oferta Picătură de transport maritim
Lungime maneca(cm) Plin
Tip De Element T-Shirt
Model Tip Scrisoare
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material Bumbac
En-gros oferta en-gros
Nume De Brand childland poem
Stil Moda
Numele Departamentului Mama/Tata/Copil

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare