Țapiș De Souris avec Repaus Poignet ro Gel, Confort avec Repaus-Poignet Ergonomique

w23049

30.92lei

-20.62

51.54lei

-40 %

Produs nou

Mouse pad: 250 * 230 * 25mm

Material: cauciuc partea de jos

Confortabile utilizare: încheietura restul design-ul este ușor de operat, reducând presiunea de contact între desktop și încheietura mâinii, și ține încheietura mâinii, brațele și umerii de la o persoană fizică unghi.Reduce încheietura mâinii și dureri de cot și umăr oboseala in timpul operatie mouse-ul.

Design Ergonomic: design circular, mișcarea mouse-ului gamă este mărită, cursorul poate fi mutat la fiecare colț de ecran, prin mutarea mouse-ul un pic, nu există nici o diferență pas.Un mouse pad cu un recul redus lista de odihnă are o mare operație mouse-ul gamă, și poate fi operat chiar și cu un lent cursorul.Forma simetrică oferă un simt confortabil pentru dreptaci și stângaci.

Non-alunecare de tratament: non-alunecare de tratament pe spate se potriveste perfect pe desktop, prevenind deplasarea și mișcarea, și realizarea stabil funcționarea mouse-ul.Marginea întărită previne deformarea și ruperea, are foarte puțin de rezistență, și are caracteristicile de scufundarea lentă și revenire lentă.

Materiale de înaltă calitate: netede și non-lipicios suprafață, permeabilitate excelentă și absorbția de umiditate, netedă și se simt confortabil.Materiale de înaltă calitate a minimiza alunecarea în timpul utilizării, care să permită o funcționare silențioasă, fără alunecare.

Etichete: gooseneck oală, câinele mousepad, repaus pied, caz hanman, masca pentru alcatel 1s, guler spray, electrica pentru picioare, cana de vin, piciorul moto, comutatorul hold

Pachet Da
Nume De Brand FIRSTSELLER
Origine NC(de Origine)
Material Cauciuc
Stil cu Încheietura Restul
Numărul De Model A1254

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare