B Jumătate Animal Masca Timp De Dinți Demon Samurai Os Alb Masca Tengu Dragon Yaksa Tigru Rășină Masca Cosplay*

w23013

60.00lei

-29.58

89.58lei

-33 %

Produs nou

Descriere: 1. Mască de Halloween - Poate fi creativ DYI, da purtătorului un efect neașteptat. 2.Ideal pentru Airsoft, Outdoor Live Action CS, Vânătoare, Joc de Război, bal Mascat, de Halloween, Cosplay, Costume Party. 3.Materiale de înaltă calitate - Ecologic material de rășină, în condiții de siguranță și de încredere, durabil și durabil. 4.Forma scheletului, acesta oferă un sentiment de groază și oroare și este potrivit pentru Halloween și alte festivaluri. 5.Cureaua poate fi ajustată în funcție de mărimea capului.Perfect pentru cele mai multe adolescenti si adulti.

Caietul de sarcini: Material:Rasina Culoare:Ca imagine arată Cantitate:1buc se Acoperă Zona: Jumătate Față Tip:Masca de Locul de origine:China Pachetul inclus: 1 x Masca Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual. 2.Datorită diferite de afișare și de lumină diferite,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

1. Mască de Halloween - Poate fi creativ DYI, da purtătorului un efect neașteptat.

2.Ideal pentru Airsoft, Outdoor Live Action CS, Vânătoare, Joc de Război, bal Mascat, de Halloween, Cosplay, Costume Party.

3.Materiale de înaltă calitate - Ecologic material de rășină, în condiții de siguranță și de încredere, durabil și durabil.

4.Forma scheletului, acesta oferă un sentiment de groază și oroare și este potrivit pentru Halloween și alte festivaluri.

5.Cureaua poate fi ajustată în funcție de mărimea capului.Perfect pentru cele mai multe adolescenti si adulti.

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual.

2.Datorită diferite de afișare și de lumină diferite,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Etichete: masca japonez oni, masca samurai, dispune masca, mască de halloween, sexuale masca de animale, masca tengu, masca japonez samurai, masca craniu, demon masca japonez, milan logo masca

Tip Masca
Tip De Element Măști
Acoperi Zona jumătate de față
Caractere NO
Numele Departamentului Adult
Material Rășină
Gen Unisex

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare