Femeile Firma Full Body Shaper Mai Bun Modelarea Pantaloni Scurți Burtica Control Corset Elastic Talie Antrenor Bodysuit Fund De Ridicare Coapsă Shapewear

w22516

67.12lei

-67.12

134.24lei

-50 %

Produs nou

100% de Brand nou și de Înaltă calitate 360 de grade de firma control,tunderea talie, abdomen si solduri,Respirabil și confortabil design coajă, Largă și bretele reglabile.Deschis Picioare, la Mijlocul coapsei lungime.Design Special forme de abdomen, solduri, spate si coapse pentru a sublinia curbele naturale. 1 buc body, Special dantelă de ornamente, Slims talie, spate si solduri.Acest shaperwear este ideal pentru a purta cu formă montaj rochii, fuste, sau chiar cu perechea ta preferata de blugi!

1.Acest body cu 360°fără sudură-o singură bucată de design,se potriveste corpului curba de bine,suficient de flexibil pentru a încheia corpul perfect la cele mai măsură. 2.Acționa ca un mare uza pentru a asocia cu diverse haine, cum ar fi Fuste, Rochii, Blugi, Jambiere, Pantaloni, Cardigan jachete, doar show off-vă figură clepsidră frumos! 3.Potrivit pentru fiecare zi de uzura,sau du-te la ocazii speciale cum ar fi nunta, intalniri,petrecere, bal, club, festival, evenimente, fashion show noapte etc, va arata mult mai fermecător.

1.Corpul shaper cu speciale de înaltă mijloc de compresie pentru a controla burtă și de a reduce talia ferm,da mai fina si mai subtire natual curbe. 2.Lenjerie de îmbrăcăminte este fără sudură și fără fir, e insesizabil sub ouftis,nimeni nu va ști că-l ai, dar te văd și se simt mai mare.

Special respirabil tesatura este foarte sănătos și prietenos cu pielea,se poate evita iritarea pielii sau iritații,se adapteaza perfect la corpul tau.Clasa de Top polyaminde și spandex țesături sunt foarte neted si elastic,flexibil si respirabil,matasos la atingere,mult mai confortabil de purtat toata ziua.

Etichete: cel mai bun antrenor de talie, modelarea pantaloni scurți băiat, corset corset, femei shapewear, shaper, talie antrenor sa, femei curea maje, moza, negru din piele faux, talie antrenor legging

Origine NC(de Origine)
Tip De Element Formatorii
Gen FEMEI
Grosime Subtiri (Vara)
Sugestiv Sexual No
Numărul De Model D1619
Formator 3 Fese de ridicare
Decor NICI unul
Formator 5 Coapsa Mai Subtire
culoare Nud, Negru
Dimensiune S, M, L, XL, XXL, XXXL
Shapewear Costume
Tesatura Tip Postav
Nume De Brand TOPMELON
Material Spandex
Formator 2 Corp Plin Shapewear
Obscene Imagine No
Nivelul De Control Firma
Formator 1 Cel Mai Bun Antrenor De Talie
Formator 4 Burtica De Control

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare