95CM Flexibil Usa Jos Banda de Etanșare Garda de Etanșare Ușă Dop Chederul Garda de Praf de Vânt Blocker Etanșare Ușă Dop de Etanșare

w21848

12.73lei

-8.5

21.23lei

-40 %

Produs nou

95CM Flexibil Usa Jos Banda de Etanșare Garda de Etanșare Ușă Dop Chederul Garda de Praf de Vânt Blocker Etanșare Ușă Dop de Etanșare

Produs parametru: Numele: garnitura ușii

Material: Spuma + EPE

Culoare: gri

Dimensiune produs: 96 * 10cm

Greutate produs: despre 80g

Produs caracteristică:

[Economisire energie] Nostru dublu fețe de ușă proiect de dop poate reduce proiecte, păstrați camera rece sau cald, făcându-facturile de energie în jos.

[Dovada de sunet pentru Reducerea Zgomotului] ușa Noastră sigiliu poate ajuta la reducerea zgomotului, păstrați camera de praf si lumina de afara, da o încântătoare spațiu.

[Largă Utilizare] cu Excepția folosit pentru ușa din față, ușa din spate, garaj usa intrare, dormitor cu usa, usa de la baie, este, de asemenea, potrivite pentru windows pentru a ajuta la a preveni proiecte și de etanșare la cald sau aer rece.

[Ușor și Convenabil] Ușa proiectul dop muta cu ușurință cu ușa și alunecă pe covor, lemn, faianta, linoleum.Nu este nevoie să se aplece și să se repoziționeze.

[100% Satisfacție de garantare] nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri în produsele noastre, ne va ajuta să rezolve cât mai curând posibil.

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

2. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Pachetul inclus:

1 x garnitura Ușii

Etichete: 3d spuma, flexibil manechin, ușa de jos sigiliu alunecat, dale flexibile, spumă negru, teflon foaie de spumă, arrowzoom spuma, ușa de jos sigiliu simplu, wsfencing, epe

Dimensiune 96x10cm
Numărul De Model flexibil usa jos banda de etanșare
Material Spuma + EPE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare