6L Digital din Otel Inoxidabil Ultrasonic Cleaner Rezervor Baie Ultra Sonic Mașină de Curățare Instrument de curățare pentru Bijuterii Ceasuri mai Noi

w218

407.07lei

-249.53

656.60lei

-38 %

Produs nou

6L Digital din Otel Inoxidabil Ultrasonic Cleaner Rezervor Baie Ultra Sonic Mașină de Curățare Instrument de curățare pentru Bijuterii Ceasuri mai Noi

el ultrasonic cleaner este un microprocesor controlat dispozitiv care foloseste ultrasunete sau unde sonore de înaltă frecvență pentru a curăța bijuterii și alte articole delicate.Curățare cu ultrasunete se bazează pe efectul de cavitație cauzate de înaltă frecvență cu ultrasunete val de semnale de vibrații în lichid.Bule microscopice care se extindă și colaps rapid cauza cavitație, care creează o eficientă acțiune de curățare pe suprafața obiectului de a fi curățate.În plus, bulele sunt mici enougugh să pătrundă chiar fisuri microscopice, le curăța temeinic și constant.

Aplicație:

Linie de serviciu, Electron linie, Medicament linie, de Laborator, Mașină de linie, Excitatia aliaj linie, Chimie linie .

Industrie și minerit întreprinderi, universități, collegesand institute de cercetare științifică a unității de laborator; Spital;atelierul de Electronica linia de asamblare; ceas și Ceas de ochelari magazin,bijuterii; atelier de Bijutier, de Familie.te va folosi mai curat cu ultrasunete pentru peste tot.

Curat lucruri: produse Electronice,mecanice hardware-ul de montare,ochelari, bijuterii, ceas și ceas, bani, fructe și așa mai departe.Bijuterii, Periuțe De Dinți,Impermeabil Ceasuri ,Ochelari Piese Motor,Cartușe De Cerneală,

Mașină de Duze,Stomatologice și de laborator piese

Monede ,Pen Capete,Printer Capete ,Circuite Imprimate Instrumente Veterinare

Caracteristici:

De înaltă frecvență de lucru crește cu ultrasunete activitate

Curățare ori și temperaturi controlate electrioncally.

Cu ultrasunete de lucru încălzire indirectă și rezervor încălzit va accelera procesul de curățare cu ultrasunete

Gamă largă de modele cu 1,3 L capacitate 15L

Calitate Garantata, CE / FCC / ROHS.Speical Include : 1 X Ultrsonic Curat w/ capac & cos (6L)

1 X BRITANIE Cablu de Alimentare

1x Cos 1 X Ghid de utilizare

PRECAUȚII 1. NU Funcționează în cazul în care rezervorul este gol.După utilizare, opriți și deconectați cablul de alimentare. 2. NU folosiți solvenți, și corozive sau inflamabile soluții deoarece acestea pot deteriora aparatul. 3. Atunci când adăugarea sau schimbarea lichidului, puterea trebuie să fie deconectat. 4. Curățarea Bijuterii realizate cu lipici sau bandă adezivă se poate rupe de la valuri de ultrasunete .

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit coletul tău în această perioadă, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Am vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

9. BR cumpărător, vă rugăm să furnizați cpf sau cnpj, va fi mai bine pentru tine pentru a obține mai repede.multumesc

Returnare și Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.videoprint.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Etichete: laboratorul de alimentare usb, val de baie cu ultrasunete, angelic înger cosplay, contena ceas, sonic ariciul ceas, ceas kimio, dentist tartar, ariciul sonic, portabile, de laborator de alimentare, vand laborator de alimentare

Articol ultrasoon reiniger
Material Din Oțel Inoxidabil
Ultrasonic Cleaner Tip Ultra Curat Baie De Încălzire Rezervor De Limpiador Ultrasonico
Categorie nettoyeur ultrason
Nume De Brand WALFRONT
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Ultrasonic Cleaner
Tip Bijuterii Ultrasonic Cleaner
starea De înaltă calitate și de brand nou
Caracteristică limpiador ultrasonico
Produs Digital Ultrasonic Cleaner

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare