Tracker auto TK915 GPS Tracker 10000mAh Baterie GPS Rastreador 120days de Așteptare Localizador Vehicul Auto GPS Vehiculo GPS de Localizare

w21703

186.64lei

-79.97

266.61lei

-29 %

Produs nou

1. Acest TK915 GPS Tracker poate lucra doar cu 2G rețea GSM,aceasta nu are suport 3G, 4G sau rețea 5G.Dacă 3G SIM 4G poate sprijini, de asemenea, rețeaua 2G, atunci este ok pentru utilizare.Dar dacă țara dumneavoastră și-au închis rețeaua 2G,vă sugerăm să alegeți noastre 3G, 4G, GPS GSM tracker.

2. Acest lucru este noastre 3G, 4G, GPS GSM tracker link-ul pentru tine

3. Acest produs oferă o cartelă SIM gratuită ,dar vă rugăm să rețineți:

Caracteristici: dispozitiv de urmărire 1. Timp de Așteptare: nu are built-in 3.7 V 10000mAh baterie Li-ion, poate standby de până la 120 de zile. 2. Magnetice puternice: nu are 6pcs built-in magneti,cu super-puternic magnetic puternic,poate fi foarte ușor de instalat. 3. De la distanță Vocea Monitor: Trimite "Monitor+Parola" la dispozitivul în primul rând, atunci dispozitivul va transforma în modul monitor, acum dacă faci apel la numărul SIM în dispozitiv, acesta va ridica apela în mod automat și vă va poate monitoriza voce în jurul dispozitivului! 4. Depășirea vitezei de Alarmă: Această alarmă funcționează numai în continuă modul de poziționare.Atunci când unitatea de viteză este mai mare viteza de care ai presetted, se va trimite un mesaj "viteza de alarmă!" de admin numărul la fiecare 5 minute. 5. Shake de Alarmă: După ce ai făcut un shake de alarmă setare,vă rugăm să păstrați tracker fiind staționară timp de 5 minute, atunci această funcție va începe să funcționeze.Acesta va trimite SMS-uri "senzor de alarmă!" de admin număr atunci când unitatea se șocat. 6. Modul de repaus: * Somn de modul de timp: După ce a făcut această setare, tracker va funcționa doar pentru 5 minute după ce a fost trezit, și înapoi la modul adormire, GPS-ul se va opri și GSM va funcționează în modul de consum redus.SMS, apel va poate trezi tracker. * Dormi cu senzor de soc modul: După ce a făcut această setare, dacă nici un șoc pentru 5 minute, dispozitivul va funcționa în "somn de șoc" modul, GPS-ul se va opri, GSM va funcționează în consumul redus de carburant.Vibratii, SMS, apel va poate trezi tracker. 7. Istoria Traseul de Redare: puteți urmări istoria traseul de dispozitiv până la 6 luni, prin intermediul atât pe platforma web și APP ! 8. Pierde Alarma Nu este anti-îndepărtarea senzorului de inducție pe partea din spate a dispozitivului.dacă acest acoperite senzorului de inducție nu este acoperit din nou.acesta va trimite "Pierde alarme!" de admin numărul și SOS numărul de SMS-uri.

Lista de pachete: 1 buc-TK915 Unitatea Principală 1 buc-rezistent la apa Sac de 1 buc-Cablu USB 1 buc-Manual de Utilizare (Nu Cartela Sim și Cardul SD inclus) 1 buc-Încărcător(opțional) 1 buc-Cutie(opțional)

1 buc-sim card(opțional)

Etichete: asus dispozitiv tracker, 4g tracker, gf21 mini gps, gp tracker, tk905, traker, mini localizator gps mini, tracker d, tracker, tk915 tkstar

Timp De Așteptare Aproximativ 120 De Zile
Tensiune 12V
Numele Modelului tk915
Sensibilitate GPS -159dBm
De Viață A Bateriei 30 De Ore Și Până
Rezistent la apa IP65
Magnetic Suport,este Usor de instalat
Caracteristică Specială Rezistent la apa
Trupa GSM/GPRS 850/900/1800/1900 mhz
Modulul Gps Da
Baterie Contra cost 3.7 V 10000mAh Baterie Li-ion
Afară De Putere W
Element Dimensiune 112*77*27mm
Nume De Brand tkstar
Precizie GPS 5m
Greutate 300g
Utilizare la nivel mondial Da
Dimensiunea Ecranului Sub 2 Cm
Web&APP de Urmărire Viata Timp Liber

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare