Nou
Masca de praf cu filtru Dani Pedrosa Oficial Gri Soare de Aur - 18 33501

Masca de praf cu filtru Dani Pedrosa Oficial Gri Soare de Aur - 18 33501

w21515

32.50lei

Produs nou

Material: 100% Poliester (Poliester) - Moale Si Respirabil.

Reglabil : Cu Mare Elastic Reglabil Ureche Loop.Puteți Ajusta În Mod Liber Lungime De Curele Totuși Doriți.Adult Mărime Se Potrivește Cele Mai Multe Persoane.

Robust Și Durabil: Produsele Noastre Sunt Realizate Din Material Poliester, Complet Imprimat Pe Ambele Fețe, Respirabil Și Confortabil De Purtat.

Proteja : Ai Putea Fi Protejate De Praf, ceață, Ceață, Vehicul de Evacuare, Passi-am Fumat, Particule Mici Pe Aer, Polen Și mult Mai Mult.

Aplicabile Scenarii: Potrivit Pentru Ciclism, Camping, Care Rulează, De Călătorie, De Cățărare Și Utilizarea De Zi Cu Zi, Non-Măști Medicale

Performanțele Produsului: Foarte Moale, Respirabil, Impermeabile, Lavabile, Reglabil Elasticitate Cu Catarama, Puteți Schimba Lungimea Acestuia Conform Conturului Facial Pentru A Preveni Lăsa Urme Pe Fata Ta După Decolare.Protejează-Ți Gura Și Fața De Praf, Frig, Praf, Polen, Alergii, Ceață Și Ceață, Emisiile De Gaze De Eșapament, Fumatul Pasiv, Etc.

Masca de fata Design Flexibil: în Funcție De Fiecare Persoană Nazal Tip Să se Adapteze, Face Masca de Praf Și Nas a se Potrivi mai Bine, Crește Masca Efect de Etanșare, pentru a Evita Respirație Cauzate De Ceață De Ochelari.

Etichete: pedrosa, 4s lifepo4, din băutură, pânză bărbați, isdt paralel, bărbați pulover, 8s bms lifepo4, dani pedrosa autocolant, logo-ul ferrari, masina ferrari

Gen BĂRBAȚI
Origine China Continentală
Standard de siguranță NICI unul
Model Tip Print
Material Poliester
Clasa de protecție NICI unul
Numărul De Model bărbați femei copil

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare