4BUC Aliniere Conducător pentru T-Shirt de Vinil T-Shirt Conducător Ghid Instrument de Aliniere Centru de Modele HTV Standard Riglă Aliniere NK

w21333

29.94lei

-9.97

39.91lei

-24 %

Produs nou

4BUC Aliniere Conducător pentru T-Shirt de Vinil T-Shirt Conducător Ghid Instrument de Aliniere Centru de Modele HTV Standard Riglă Aliniere NK Descriere:

Caracteristici:

1. T-Shirt de Plasament Conducător: Realizate din PVC.T-shirt de Aliniere Conducător poate obține alinierea consecventă de fiecare dată și să ia presupunerile din alinierea transferuri.Compliment Perfect pentru dvs. T-shirt de afaceri.

2. Patru Tipuri Conducător: Patru dimensiuni de ambarcațiuni conducători, inclusiv pentru adulți tineret copilul nou-nascutul poate satisface nevoile diferite.Numere și markeri sunt în mod clar pe conducătorul care este ușor de citit pe orice tricou de culoare.

3. Robust, Flexibil Conducător: Nu vă faceți griji despre pvc conducător fiind rupt!Acesta poate fi răsucit la vor și pot fi refolosite!

4. Ușor de utilizat: trebuie Doar linia de sus conducător la guler t-shirt și apoi centrul de design înainte de presare.Conducătorul instrument este foarte bun pentru presă căldură, căldură de presă, sublimare, serigrafie, vinil de presă și altele.

5. DIY T-shirt de proiectare: T-shirt Instrument de Aliniere va ajuta alinia modele de tricouri și este util pentru obtinerea de imprimare aliniate perfect de fiecare dată!Nu trebuie să vă faceți griji despre lucruri care nu sunt centrat mai!

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Pachetul Include:

4 x T-Shirt Alinierea Riglei(adulți, tineri, copilul, copil, patru dimensiuni)

Etichete: paralel regula, nk pantof, conducător de școală, mini rigle de aluminiu, unghi triunghi conducător, măsura unghiului multi conducător, instrument de gradina, regula de aluminiu, alamă conducător, kawaii conducător

Numărul De Model Tricou Riglă Aliniere
Pliat Da
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Conducător De Tip Drept Conducător
Promovarea Conducător No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare