Joc Arcade DIY Piese pentru DIY Raspberry pi 1 2 3 Mame Întârziere Zero USB Encoder 8 Modul în Stil American Joystick 28mm Buton

w21137

95.60lei

Produs nou

Joc Arcade DIY Piese pentru Mame USB Întârziere Zero USB Encoder 8 Modul Clasic de Arcade Joystick Clasic de Arcade Buton Kitul Perfect pentru 2Player Arcade Joc pentru PC DIY Proiect!Pentru lemn sau metal, panouri de control și muntele în 1-1/8" gaura.Comutatoare micro incluse și comutatoare micro testat la 10.000.000 de cicluri.A înlocui sau de a construi arcade video, emulator, și MAME cabinet de control. 100% Zero Întârziere Interfata USB PCB!Suport Auto-Modul De Foc!

Encoder poate lucra perfect pe sistemul de operare Windows fara drivere.Este 100% Zero Întârziere.Le puteți folosi pentru a DIY propriile mașini de arcade.Fiecare Encoder avea propriul Cablu USB, astfel încât nu va avea nici eficiente de către un alt jucător.Deci, Dacă aveți nevoie de a construi Multiplayer Arcade Machine.Trebuie doar să adăugați cantitatea de element.^ ^

Această listă este pentru 2 Jucător joc Arcade DIY Kit Piese Pentru Arcade MAME JAMMA și Arcade Jocuri de Lupta proiect.

Ambalare Include

2 x Zero Întârziere Tastatura Encoder

2 x Cablu USB

25 x 2Pin cabluri din Sârmă pentru Butoane

2 x 4/8 Mod Happ Stil Joystick cu bat mingea de top mâner (Dimensiuni Mari)

16 x Happ Stil Buton

18 x Microîntrerupător pentru Buton

1 x 1P Începe Buton Culoare poate amesteca în mod liber

1 x 2P Start Buton

Această listă este pentru 1 Jucător joc Arcade DIY Kit Piese Pentru Arcade MAME JAMMA și Arcade Jocuri de Lupta proiect.

Ambalare Include

1 x Zero Întârziere Tastatura Encoder

1 x Cablu USB

13 x 2Pin cabluri din Sârmă pentru Butoane

1 x 4/8 Mod Happ Stil Joystick cu bat mingea de top mâner (Dimensiuni Mari)

8 x Happ Stil Buton Culoare poate amesteca în mod liber

9 x Microîntrerupător pentru Buton

1 x 1P Start Buton

Metoda De Plata

Vom accepta doar Escrow,Western Union.

Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.

Termenii De Livrare

Serviciul Standard este China post airmail

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare.Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul (China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Revine Pe Termen

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Despre Noi

Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Licitați Cu Încredere

Etichete: drăguț agrafe baieti, laborator diamond mens ring, myriwell rp100b sta, kia sorento 2010 rândul, iluminat suplimentar yamaha, ochelari albastru deschis pc-ul, geanta din piele doamnelor ch, kd dresuri de compresie, mr11 12v cu led-uri colorate

Caracteristici A înlocui sau de a construi arcade video, emulator, și MAME cabinet controale
Pentru Pentru lemn sau metal, panouri de control și muntele în 1-1/8" gaura.
Fuction Utilizați acest Encoder vă puteți construi propriul dvs. de Mașină de Joc Arcade!
Nume De Brand jammaplus
Culoare Buton alb roșu galben albastru verde negru
Sprijinirea Win98 / Win Me / Win 2000 / Win XP/Raspberry pi
Perfect
Tip Coin Pusher
Varsta >6 Ani
Calitate
Numărul De Model 65988

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare