HSABAT 3250mAh Elephone P6000 Baterie Baterii Bateria pentru elephone p6000 pentru elephone p6000 pro

w20866

35.55lei

-3.1

38.65lei

-8 %

Produs nou

Descriere:

1. Li-pe Baterie

2. Voltaj: 3.7 V

3. Capacitate: 3250mAh

4. Utilizați pentru elephone p6000 / elephone p6000 pro

5. Securitate și mediu: Dublu funcții de protecție.Dublu IC și PCB electric bord proteja de încărcare descărcare și scurt-circuit.

6.Bateria este de aceeași mărime cu bateria originala.

Livrare:

1. Vom trimite colete în termen de 3 zile de la cumpărător plata este verificată prin www.videoprint.ro.

2. Preturile noastre nu este inclusiv destinație taxe vamale.

3. Vom responsabil pentru China vamal problemă și cumpărător ar trebui să fie responsabil pentru destinația vamală problema .

Garanție:

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și sub strictă de examinare înainte de a fi expediate.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client.

3. Satisfactia dumneavoastra a produselor noastre este garantata.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți returna bunurile de schimb, dar vă rugăm să comunice cu noi, înainte de a reveni.Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună.Acestea trebuie să fie în stare de resalable.Oamenii defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

Feedback-ul:

1. Dacă sunteți satisface cu livrarea bunurilor, vă rugăm să ajute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv și vom face același lucru pentru tine.

2. Ne pasă de clienții noștri de valoare, și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme neașteptate.

3. Dacă nu se satisface cu produsele, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp, și trimite un mesaj în primul rând, înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide orice disputa de pe alibaba.Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva problema și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră.

Etichete: bv4900 pro, elephone u pro baterie, elephone mare a bateriei, elephone p8 baterie, blackview bv1000, blackview p6000 acoperi caz, a80 telefon, elephone a2 baterie, elephone baterie p 10, 1 rece leeco

Capacitate baterie(mAh) 2801mAh-3500mAh
De Certificare A Calității CCC
Nume De Brand HSABAT
Numărul De Model pentru Elephone P6000 elephone p6000 pro
Original sau Nu Compatibil

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare