Cele mai recente maro roșu nigerian dantela tesatura 2019 înaltă calitate dantela cu pietre 5yards din africa de dantela tesatura de înaltă calitate tesatura dantela

w20781

101.05lei

-86.07

187.12lei

-45 %

Produs nou

Imaginea prezinta:

Q &A

Q1 :de Ce bunuri pot obține pare diferită de culoarea arată pe site-ul?

Pentru toată lumea de a folosi diferite de ecran de afișare, este posibil să fi aberatiile cromatice de diferite displayer, trebuie să încercați cele mai bune noastre de a face aproape de produsul real.

Q2:de Ce vamale-mi cere să plătească taxe vamale?

Pentru diferite țări au propriile lor politici, dacă trebuie să plătească pentru asta puteți să vă rugăm să verificați dacă în țara dvs. au t ax politica de rambursare.

Q3:de Ce am primit produsul lungime mai mică decât descrierea?

Produsele noastre sunt nevoie de a vopsi sau de imprimare,în scopul de a asigura sănătatea dumneavoastră acest lucru se face într-un mare proces la temperatură, temperatura ridicată face ca materialul contracție, astfel încât materialul este mai scurtă decât cea reală,dar nu vă faceți griji, ne vom strădui pentru a îmbunătăți procesul de producție, de control de eroare de 0,3 metri (condiții normale sunt de 6 metri).

Etichete: st-african dantela, femeile africane dantela, african voil dantela tesatura de înaltă calitate 2020, Dantelă Franțuzească, de înaltă calitate din africa tul dantela tesatura, dantelă maro, scrisoare din africa dantela, parul cret set, bump spuma, tesatura nigerian

Caracteristică Eco-Friendly
Utilizarea Cortina,geanta,haine,lenjerie de pat,decor acasă
Material 100% Poliester
Setați Tipul No
Lungimea de material 5yards
Lățime 120-130cm
Moq 1 lot
Numărul De Model NICI unul
Tip De Produs Dantela
Tesatura Tip Ochiurilor de plasă
Produs Franceză Dantela Tesatura
Decor Mai Nou Design
Stil Tesatura Dantela
Element Nume african dantela tesatura
Technics Țesute
Articol african dantela tesatura 2019 înaltă calitate dantela

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare