Copil Cărucior Sleepsacks Sac De Dormit Cald Cald Jos Capacul De Parbriz Iarna Windproof Fleece Cu Rotile Plicuri Footmuff

w20585

47.55lei

-25.63

73.18lei

-35 %

Produs nou

Puncte:

1、Confortabil si rezistent la apa: geanta este confectionata din mediu protector de apă, zăpadă, vânt, stratul exterior și moale de înaltă calitate căptușeală lână, păstra copilul confortabil și cald, nu trebuie să vă faceți griji despre copilul tau răcesc.

2、Universal Dimensiuni: lungime de aproximativ 90cm/35.43, lățimea despre 67cm/26.38 în, potrivite pentru cele mai multe căruțe de pe piață, potrivit pentru 6 luni la 2 ani.

3, Utilizați în timpul Iernii: Acesta este livrat în vid într-un sac sigilat si este cu siguranta un produs nou.Ia sacul de dormit ca un cărucior, chiar și în frigul iernii, tu și copiii tăi pot ieși să se bucure de soare și de a atinge natura.

4. Anti-Alunecare Material: Se poate sta în loc chiar și cu efort fizic intens.Partea din spate a copilului picior de acoperire este, de asemenea, echipat cu material non-alunecare.Acesta poate fi fixat pe cărucior cu 6 curele.

5、Universal si Multifunctional Design: păstrați-vă întotdeauna copilul în condiții de siguranță.Este potrivit pentru cele mai multe carucioare.Acesta poate fi utilizat nu doar ca un picior de acoperire pentru carucioare, dar, de asemenea, ca o pătură sau o pătură în funcție de nevoile dumneavoastră.

Caietul de sarcini:

Nume: Copil cărucior cald jos capacul,

Dimensiune: lungime de aproximativ 90cm/35.43, lățimea despre 67cm/26.38 în,

Potrivit pentru cele mai multe carucioare de pe piata

Material: Polar fleece

Greutate: aproximativ 320g

Lista De Ambalare:

1 Pachet Sac De Dormit

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: shonishin, sită de piatră, șireturi pentru dockside, shimano stella 3000, fusta scurta alba, silanit, scurt tee, nava de ancorare de perete decor, partea cort, împușcat tava

Origine NC(de Origine)
Tip Alte
Certificare EN
Material Cașmir
Intervalul De Vârstă 7-9M

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare