35x35 8 Bucati Case pentru Animale de companie Câine Ladă de Fier Metalic Rabatabil Câine Lăzi Cușcă pentru Câine, Pisică, Iepure

w198314

190.42lei

-162.23

352.65lei

-46 %

Produs nou

Descriere

Grele slide-șurub de blocare de siguranță blochează ladă câine ușa, ține-ți câinele în condiții de siguranță în interiorul lor animal de companie acasă.

Ușor de asamblare & portable ladă câine | Seturi în câteva secunde w/ nu sunt necesare instrumente pentru asamblare & ladă câine falduri plat pentru depozitare convenabilă sau de călătorie.

Design durabil creează un loc sigur pentru animalele de companie în timp ce ești departe și oferă pentru câini instinctuale "den" instincte.

Caracteristică

- Culoare: Negru

- Material: Fier

- Dimensiune: 35 x 35 x 20 cm

- Grele slide-șurub de blocare de siguranță blochează ladă câine ușa, ține-ți câinele în condiții de siguranță în interiorul lor animal de companie acasă.

- Ușor de asamblare & portable ladă câine | Seturi în câteva secunde w/ nu sunt necesare instrumente pentru asamblare & ladă câine falduri plat pentru depozitare convenabilă sau de călătorie.

- Design durabil creează un loc sigur pentru animalele de companie în timp ce ești departe și oferă pentru câini instinctuale "den" instincte.

- Bună alegere pentru animale de companie.

Lista de ambalare

8 x cușcă piese

Etichete: câinele țarc, pat caine, hutch iepure, Pene, caine mare ladă, simplu cat cușcă, cusca iepure, general cușcă de iepure, moare gard, t

Material Fier
Numărul De Model câinele gard
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare