Centura Suport Tijă Portabil Polul Inserare Tijă de Pescuit de Pescuit Multi-funcție Rack Tijă de Pescuit Rapid Suport de Curea de Accesorii Tije U0M0

w19818

11.02lei

-5.66

16.68lei

-33 %

Produs nou

Descriere

100% de brand nou și de înaltă calitate

Material:plastic

Dimensiune: 20cm

Design portabil poate elibera mâna: e ca și cum o mână în plus!Această curea titular tija de la talie poate ține polul când se schimbă cârlige și momeli.Nu este nevoie pentru a plasa scump tije pe podea mai.

O mai bună Fixare: stratul interior poate preveni tija de la care se încadrează sau în mișcare în timp ce cele două elemente de fixare poate repara tija titular la curea pentru a preveni alunecarea.

Utilizate pe scară largă: Doar tija tip de mesaje care pot fi atașate cu ușurință la pescuit veste, talie genti, curele si multe altele.Ambele brațe să devină liber și să sprijine fiecare mișcare.

Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.

Design de moda,100% Brand Nou,de înaltă calitate!

Notă:

Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus.

Deoarece dimensiunea este măsurată prin mână, nu va fi o eroare de 1-3cm, vă rugăm să nu te superi

Pachetul Inclus:

1 buc centura suport tijă

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Garantam calitatea produselor noastre.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Etichete: clește de pescuit de pescuit, pește tackl, paturi funcționale, slingshot, eliberarea titularului de pescuit, pește tija sta, alb tija cremaliera, fundul restul, rolă de pescuit sougayilang, markerul de pescuit

Material Plastic
Dimensiune 20cm
Nume De Brand TASI
Tip Suport Tija
Pachetul Inclus 1 buc centura suport tijă
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare