2G Tracker Auto Magnet de Localizare Auto cu Cartela SIM TKSTAR TK913 Impermeabil GPS Tracker 25 de Zile de Așteptare, Vocea Monitor Free Web App

w197494

135.95lei

-58.25

194.20lei

-29 %

Produs nou

Un Fel De Notificare

Aceasta este o TK913 cu Cartela SIM vândute împreună.Dar acest SIM card este un card nou,aveți nevoie să-l reîncărcați înainte de al utiliza.Pentru mai multe informații despre cartele SIM, aveți nevoie să faceți clic pe link-ul și citiți cu atenție măsurile de precauție.

De ce ne-am vinde TK913 și cartelă SIM împreună?

În scopul de a îmbunătăți confortul pentru clienții de a utiliza TK913. Frecvente probleme întâmpinate de clienți: 1.Greșit cartela SIM este selectat, face dispozitivul inutilizabil; 2.Familiarizat cu setarea APN-ului, ceea ce face dispozitivul în imposibilitatea de a merge on-line; 3.Local SIM card de date de trafic este deosebit de scump, făcându-vă să-și petreacă o mulțime de bani în fiecare lună; 4.Cartelele SIM sunt compatibile cu diferite rețele.Uneori, clienții trebuie să cumpere o nouă cartelă SIM pentru un dispozitiv.Deci,cartela SIM poate rezolva toate problemele de mai sus.Meriți.

Funcția:

1.urmărire în timp real; 2.magnetic puternic; 3.rezistent la apa; 4.vocea monitor.

Urmărire În Timp Real

TK915 acceptă doar 2g / GSM rețea, dacă țara a închis 2g / GSM rețea, vă rugăm să nu cumpere acest dispozitiv, există un 3g / 4g dispozitiv in magazinul nostru.

Magnetic puternic

Acesta poate fi instalat oriunde in masina cu un fier de călcat și nu este ușor să cadă.

Vocea monitor

Trimite comanda sms: monitor 123456, aparatul comută la modul de ascultare, astfel încât să ne putem auzi Sunetul în jurul dispozitivului.

Gamă largă de aplicații

cum ar fi:Auto / camion / taxi / portbagaj / motocicleta / barca, etc.

Mai multe alarme

Funcția de alarmă: acumulator / supraturatie alarma / alarma vibrare /istorie traseul de redare / Geo-gard.

Modul de somn

Dispozitivul are un modul de somn.Atunci când aparatul nu funcționează după 5 minute, dispozitivul nostru intra automat în modul sleep.Doar comanda prin SMS, apel și vibrații pot trezi dispozitiv.Acest lucru ajută pentru a extinde dispozitiv de latență.Dacă aveți nevoie de un dispozitiv pentru a lucra timp, puteți să-l opriți.

Platforma și aplicații mobile

Inaltime platforma: http://www.mytkstar.net/ aplicații Mobile: Scanați qr codul de pe imagine și descărcați aplicația mobil, conectați-vă cu datele de identificare a dispozitivului (de mai sus dispozitivul autocolant) numărul și parola; (original parola este 123456. Puteți schimba).

Dimensiune produs de afișare

Pachetul de afișare

1. cutie; 2. Ghid De Utilizare; 3. chagre; 4. sârmă; 5. tk913.

Rapid pașii de instalare

Privire de ansamblu

Acest mini rezistent la apa gps tracker tkstar AP913 este de 2 g/GSM tracker gps care funcționează pe baza existente 2 g GSM / GPRS și rețele de sateliți gps, se poate găsi și de a monitoriza orice obiective de la distanță prin SMS, aplicații pentru mobil și de urmărire on-line fără restricții la distanță de urmărire!Se adoptă cea mai avansată tehnologie gps și LBS dublă poziționare.În plus, cu un built-in magnet puternic, acesta poate fi instalat foarte usor si bine pe o masina, camion și orice țintă cu un metal de interfață.Sub localizare GPS mode, precizia este de 5-10 metri, sub LBS modul de localizare, precizia este de 100-1000 de metri! 2. Urmărire în timp real: Veți putea urmări în timp real pe dispozitivul de pe google maps, prin intermediul mobilephone, tabletă și calculator, și un minim de date care incarca un interval de 10 de secunde! 3. Istoria Traseul de Redare: APP și web server poate înregistra datele de încărcare a dispozitivului de până la 6 luni, va poate reda istoria traseu în orice moment! 4. Timp de Așteptare: nu are built-in 3.7 V 1500mAh Li-ion, poate standby de până la 25 de zile. 5. Magnetice puternice: nu are 5pcs built-in magneti,cu super-puternic magnetic puternic,poate fi foarte ușor de instalat. 6. Rezistent la apa IP65: impermeabil nivel al acestui dispozitiv este IP65, acesta poate rezista la stropi de apă, dar nu poate fi pus sub apă! 7. De la distanță Vocea Monitor: Trimite "Monitor+Parola" la dispozitivul în primul rând, atunci dispozitivul va transforma în modul monitor, acum dacă faci apel la numărul SIM în dispozitiv, acesta va ridica apela în mod automat și vă va poatemonitor vocea jurul dispozitivului! 8. Depășirea vitezei de Alarmă: Această alarmă funcționează numai în continuă modul de poziționare.Atunci când unitatea de viteză este mai mare viteza de care ai presetted, se va trimite un mesaj "viteza de alarmă!" de admin numărul la fiecare 5 minute. 9. Șoc/Vibrații de Alarmă: După ce ai făcut un shake de alarmă setare,vă rugăm să păstrați tracker fiind staționară timp de 5 minute, atunci această funcție va începe să funcționeze.În plus, acest tracker AP913 este un full-featured gps tracker, care este proiectat pentru o gamă largă de aplicații de urmărire a vehiculului.Acesta este sprijinit de un opțional rigid fir încărcător de mașină, care oferă continuă sursă de alimentare externă.Built-in receptor gps are o sensibilitate excelenta si rapid timp pentru a repara.Quad-band gprs / GSM subsistem sprijină 850/900/1800/1900 MHz care permite TK105A locație pentru a fi verificate în timp real sau monitorizată periodic de server intern și dispozitive mobile din întreaga Lume !Sistemul de integrare este simplu, ca documentația completă este prevăzută pentru gprs-link-ul de protocol.În Gprs-comunicare protocolSupports o gama larga de rapoarte, inclusiv de urgență, geo-aportul de trecere a frontierei, redus de baterie, percuție alarmă și planificate poziția gps.

Etichete: portabil gps tracker sim, internet cartelă sim, gp tracker, tk905, tkstar 3g urmări, tracker gps cu display, 5g mini router, tk905b, dual sim tray, gps sim tracker

Baterie Contra cost 3.7 V 1500mAh Li-ion
Afară De Putere w
Trupa 850/900/1800/1900Mhz
Caracteristică Specială Conectat La Internet
Avantaj Magnet,Ușor de instalat
GPS-ul locul de Amplasare Geografică Europa
Rezistent la apa IP65
Greutate 58g
Timp De Așteptare 25 de zile
Sensibilitate GPS -159dBm
Element Dimensiune 55 x 36 x 21mm
Modulul Gps Da
Web&APP Software-ul de Urmărire iOS și Android disponibile; Viata Timp Liber
De Viață A Bateriei 30 De Ore Și Până
Numele Modelului Mini GPS Tracker cu Cartela SIM
Tensiune 12V
Dimensiunea Ecranului Nici Un Ecran
Rețea 2G GSM/GPRS
GPS tip GPS Tracker
Nume De Brand prazata
Garanție un an

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare