500pc/sac Ascuțite Stiletto Unghii Sfaturi Clare/Natural False False Manichiura Gel Acrilic Diy Salon de Furnizori Extra-Lungi Unghii Gheare

w197145

15.82lei

-15.83

31.65lei

-50 %

Produs nou

descriere produs

Nume produs: Scurt unghii ascuțite bucată de Material: de înaltă calitate ABS Cantitate: 500pcs/sac Culoare: transparent/natural/alb Lungime de unghii bucată: 2.0 cm-2,7 cm Unghii latime: 0,65 cm-1.3 cm Model: 0#-9# (50pcs fiecare)

Descriere:

Unghii de dimensiuni potrivite pentru toată lumea.Atunci când este utilizat în conformitate cu propriile lor se referă la tipul un pic de slefuire, cu o bucată de adeziv.Pentru ordinare full patch-uri de dimensiuni cuie lungime, dimensiuni uniforme, mașină.Lungimea unghiei nevoie de tăiere în conformitate cu propriile unghii de lungime, se taie scurt după măcinare forme în funcție de nevoie,propria dvs. de Design de unghii pentru nunta, petrecere sau intalniri scop.

Despre Transport

♡ Obicei, putem livra produsele în termen de o săptămână după ce a primit plata. (Sarbatori legale si duminica, nu putem să nu livra comanda la timp, vă rugăm să înțelegeți.) ♡ Uneori, din cauza logisticii actualizări de informații lent, parcela informații de urmărire va actualiza în 3-5 zile. ♡ Timpul de livrare depinde de țara de destinație și de alți factori incerte, de obicei, durează aproximativ 10-30 de zile prin poștă(www.videoprint.ro Standard de Transport maritim,ePacket,China Post Air Mail, etc). ♡ Vă rugăm să vă asigurați că adresa și numele complet sunt corecte în limba engleză.

Sfaturi:

După ce primiți coletul, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în timp, dacă există orice probleme cu produsele pe care le-a primit.Vom încerca noastre cele mai bune să-ți dau un soluția mulțumit.Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

Etichete: lama cu toc, unghii lungi, cutit stilet, plin de mână inel, armura degetul, decor salon de unghii, clar unghii false, fișier de unghii, extra lungi unghii false stiletto, cui de sicriu apăsați pe

Cerere Degetul
Material Acril
Origine NC(de Origine)
Cantitatea 500pcs
Tip De Element Unghii False
Tip Plin Sfaturi De Unghii
Unghii Lățime 0,65 cm-1.3 cm
Lungimea Unghiilor 2.0 cm-2,4 cm
Dimensiune 500pcs/bag

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare