Nou
NOU Pentru Panasonic PENTRU Lumix FZ1000 DMC-FZ1000 Capacul din Spate Coajă Spate aparat de Fotografiat Digital de Reparare Parte

NOU Pentru Panasonic PENTRU Lumix FZ1000 DMC-FZ1000 Capacul din Spate Coajă Spate aparat de Fotografiat Digital de Reparare Parte

w197034

237.52lei

-59.4

296.92lei

-20 %

Produs nou

Buna ziua, Stimate cumpărător : bine ati venit la Magazinul Meu Digital Home.

Scenarii de aplicare: Personalizate de moda

Greutate: 101g (inclusiv) la 150g (inclusiv)

Despre Livrare Si Plata:

1.Cel mai bun mod este plata online direct,este în condiții de siguranță și convenabil.

2.În scopul de a succes să cumpere bunurile pe care le plac, și de livrare în timp rapid, vă rugăm să asigure plata integrală a fi făcută în termen de o săptămână după cumpărături, sau formularul de comanda vor fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Atunci când completarea cumpărătorului informații, vă rugăm să asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate, la fel ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon și așa mai departe.

Clientul Observa:

În scopul de a proteja interesele de cumpărători primire, vă rugăm să acorde o atenție la următoarele puncte atunci când a primit bunuri:

1.Angajamentul nostru: Toate produsele sunt atent detectat pentru a determina că nu există nici o problemă de calitate înainte de livrare.vă rugăm să ia-o ușor.

2.Nu se grăbesc să semneze atunci când clientul primește bunurile!Vă rugăm să verificați produsele în fața curier firtly, apoi să semneze.Dacă ambalare cutii de carton au fost deschise semne sau bunuri de eroare de livrare sau dacă mărfurile uite uzate, trebuie să refuze să semneze, și să ne contactați cât mai curând posibil, pentru a se asigura că interesele dumneavoastră.

3.După semnarea,vă rugăm să detecteze bun, cât mai curând posibil, fără a rupe pelicula de protectie si alte etichete.Dacă ați găsit ceva în neregulă cu bine,vă rugăm să ne contactați.Apoi, puteți face schimb cu succes.

4.Dacă nu știți cum să instalați, puteți să ne contactați în avans și trimite bun pentru noi pentru instalare gratuit.Dar trebuie să-ți plătești taxele poștale.

Despre Feedback-Ul:

În scopul de a vă oferi un serviciu mai bun, vă rugăm să trateze tranzacția destul.Feedback-ul este viața noastră, înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună.Aș vrea să aveți un cumpărături fericit.

Vă mulțumim pentru tine de a cumpara.Bine ati venit pentru a cumpara data viitoare !

Etichete: camera de caz pentru panasonic lumix, blc12e, dmc fz1000, caz lumix, gx80, fz300, camera foto panasonic fz1000, blc12, camera foto lumix, fz82

Numărul De Model Pentru Panasonic PENTRU Lumix FZ1000 DMC-FZ1000
Nume De Brand Nebun RZX
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Aparat Foto Compatibil Stil Point & Shoot pentru Nikon D-SLR DF
Compatibil Marca pentru panasonic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare