Testat de 5.1" SUPER AMOLED Display pentru SAMSUNG Galaxy S6 edge LCD G925 G925I G925F Ecran Tactil Digitizer cu cadru

w19672

208.85lei

-10.98

219.83lei

-4 %

Produs nou

5.1 Pentru Samsung Galaxy S6 Edge LCD G925 G925F SM-G925F Display Touch Screen Digitizer Asamblare cu rama Pentru SAMSUNG S6 Edge LCD

Model compatibil: Pentru Samsung s6 edge G925 G925F Display lcd Touch Screen Digitizer Asamblare Atenție: Asigurați-vă că Modelul dvs. de Telefon corect înainte de cumpărare.Test înainte de a instala atunci când vei ajunge de Garanție: 12 luni(nu poate fi făcut de om distrugere) Calitate: Nici un Pixel mort,Plin testat unul câte unul,calitate AAA Ambalare: Anti static sac,saci cu Bule,desen animat cutie timpul de Livrare: în Termen de 1-2 zile lucrătoare după plata confirma cadou Gratuit: Deschideți instrumente de reparații kit

Avantaje :

1.Zece ani de Aur de furnizor în China.Clientul nostru răspândit peste tot în lume.Calitate de Top și cele mai bune reputație în această industrie.

2.Gamă largă de piese de telefon mobil produse, Orice lucru de care ai nevoie putem oferi pentru tot ce avem sau de a găsi pentru tine.Ajuta să economisiți bani și timp.

3.Echipa de profesionisti QC pentru a controla piese de calitate pentru a asigura că produsele noastre întotdeauna de calitate Superioară.Face afaceri cu noi asigura banii dreptul de a cumpăra Bunuri.

4.Cele mai bune vânzări și produse de grup, 24 de ore pe linia asigurați-vă că ne puteți găsi ori de câte ori aveți nevoie de noi.Salvați-vă timp pentru a vă relaxa și cu familia ta.

5.Diversificarea condițiile de plată.Acceptam T/T, western union, moneygram, paypal și așa mai departe.

6.Toate produsele noastre obține o Garanție de un an .

7.Putem livra produsele prin DHL/EMS, etc.

8.Vom aranja de promovare a vânzărilor frecvent.Bine ați venit să se consulte cu noi.MOQ : pentru Proba acceptate de Calitate:

1.Original

2.OEM/HIGH COPY de Ambalare :

Ambalare : Puternic și de a proteja bunurile în siguranță .Metode de plata :

A. T/T (Transfer Bancar, Transfer Bancar)

B. Western Union

C. Money Gram

D. Escrow Vinde la : piese Mobile angrosist, Distribuitor, magazin de Reparații, etc. Livrare : Livrare pe Termen acceptăm DHL, UPS, FedEx ,TNT, EMS.DHL, UPS, FedEx, TNT nevoie de aproximativ 2-5 zile lucratoare pentru livrare.EMS poate mai lent decât asta.Compania de credință: Calitatea este viața de afaceri.

Etichete: audi regulator de presiune, amoled s6 g920, pentru samsung s6 ecran, display samsung s6, g925f, display s6 edg, ecran samsung s6, lcd display samsung g925 galaxy s7 edge, g920 ecran, g920 lcd

Compatibil Marca Samsung
LCD Kit Da
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Starea În Ciorap
Transport gratuit Da
Material Super AMOLED
Dimensiune 5.1"
QC Testat unul câte unul înainte de expediere
culoare White & Blue & Gold & Green
Pixel 2560*1440
Numărul De Model display Pentru Samsung Galaxy s6 edge G925F
Rezoluție De Afișare 2560x1440
Compatibil Samsung Model Galaxy S6 Edge
Nume De Brand KINCOP
Livrare După plata confirma în termen de 2 zile
Ecran > 3"
Ambalare Anti-static & Bule si Spuma
Garanție 12 Luni

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare