Alimentat de Curățare Facial Perie Sonic Silicon Demachiant Waterproof, USB Reîncărcabilă de Îngrijire a Pielii Masaj Fata Perie de Curățare

w19661

46.98lei

-43.37

90.35lei

-48 %

Produs nou

70712 Descriere Produs:

Acest modernizate electric perie de curățare faciale este fabricat din moale în condiții de siguranță material de silicon, împreună cu 9 nivele reglabile modul de vibrații și alte îmbunătățiri unice, oferind mai multă protecție și o mai bună efect de curățare pentru pielea ta decât tradiționale și versiunea veche de curățare perii.

Caracteristici Produs:

1. De Calitate alimentară în condiții de Siguranță material de silicon, le pasa mai mult de pielea ta.

2. Combinate gros și bine peri design, mai bun efect de curățare.

3. 9 nivele reglabile modul vibrații, alege una care ti se potriveste cel mai mult.

4. De înaltă frecvență de vibrație, 8000 lovituri/min vibrație sonică.

5. IPX7 întregul corp rezistent la apa, mai sigur și mai durabil de a utiliza.

6. Baterie de mare capacitate, o singură încărcare poate dura o lună.

Pachetul Include:

1 * Silicon electric perie de curățare faciale dispozitiv

1 * cablu USB de încărcare

1 * manual de Utilizare

1. Înainte de a face plata comenzii dvs., vă rugăm să asigurați-vă că ați adăugat o alegere potrivita.Pentru unele produse includ mai multe opțiuni diferite, de exemplu, un produs include produsul în sine și unele înlocuire accesorii.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să contactați-mă în primul rând.

2. Dacă ați găsit diferite produse, mai degrabă decât ceea ce ai nevoie atunci când ai deschis coletul, vă rugăm să contactați-mă pentru a rezolva probleme în primul rând.Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără nici o coordonare, altfel nu ar fi utile pentru a proteja beneficiul dumneavoastră.

1. Toate produsele sunt standardizate, de ambalare, de obicei, vom folosi punga de plastic pentru a alege produsele.doar, după cum urmează:

2. Vom verifica cu atenție ordinea și pachet pentru a vă asigura că totul este în stare bună înainte de expediere-l afară.Dacă ai găsit produsul rupt, vă rugăm să contactați-mă în primul rând.

1.Vom trimite comanda in 1-5 zile lucratoare, și ea are nevoie de aproape 7-40 zile din China pentru tine.

2.După cum știți, timpul de livrare depinde de compania de transport maritim, linia de aer, obiceiul de inspecție și oficiul poștal local, astfel încât nu suntem în stare să-l controleze cu precizie.Dacă coletul nu a ajuns în timp de așteptat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom urmări și mâner-l cu tine.

1.Feedback-ul este foarte important pentru mine și alți cumpărători în viitor.Vă rugăm să nu lăsați un feedback-ul, fără nici un comentariu.Sper că poți să-ți folosind experiență pentru mine și alții.

2.Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rog să-mi recompensa de 5 stele, feedback-ul, acest lucru va ajuta pentru a promova vânzările.Mi-ar fi foarte recunoscător de fel de acțiune.

Etichete: mia fata perie de curățare, hifu ultrasunete, foreo, 36 de alimentare, oclean sonic perie de cap, ariciul sonic, facial machin, 1 acumulator 26650, buna silicon perie fata, mare perie de curățare

Funcția Principală 1 De Calitate alimentară în condiții de Siguranță material de silicon
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
culoare Albastru/Rosu/Roz/Galben
Dimensiune 10x7.5x3cm
Funcția Principală 3 IPX7 întregul corp rezistent la apa
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Modul De Încărcare USB de Încărcare
Tip Silicon Perie De Curățare Faciale
Tensiune 5V/1A
Nume De Brand yunchi
Numărul De Model mini 2 fata perie
Funcția Principală 2 9 nivele reglabile modul de vibrație
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare