Instalațiile electrice Ceață Pulverizator Pulverizator Automat de Udare USB Reîncărcabilă

w196308

35.72lei

-30.42

66.14lei

-45 %

Produs nou

Descriere:

Un singur buton de Operare --- Apăsați butonul de două ori în succesiune, pulverizator electrice va începe de operare, apăsați din nou comutatorul pentru a opri; ajuta gratuit cu degetul de la pressing și pulverizare.

Reglabil gura de Scurgere --- Există două spray moduri: coloana de apă și ceață fină.360° rotație Cioc vă permite să reglați spray modul de apă în funcție de nevoile dumneavoastră.

De înaltă Calitate ---pulverizator electric vine cu un 0.9 L / 0.23 litri sticla de apa, care este fabricat din durabil HDPE și materiale non-toxice, și are o ergonomic ABS mâner.

USB Reîncărcabilă & LED Indicator --- pulverizator electric poate funcționa continuu timp de 4-6 ore sub un complet încărcat 2000mAh baterie cu litiu, cu o viață a bateriei și încărcare rapidă.LED-ul indicator înseamnă că restul de putere, atunci când un singur indicator se aprinde intermitent, ne aduce aminte de tine pentru a încărca în timp.

Multi-Utilizare --- Potrivit pentru udare plante și flori, mașină de spălat, de curățare acasă, umidificare aer.Acesta ar putea fi folosit ca gradina ta pulverizator, de uz casnic stropitoare, plante de interior mister chiar și un util instrument de curățare.Ai putea folosi pentru Alcool, Soluție de Dezinfectare, Sterilizare, și va funcționa foarte bine!

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Dimensiuni: lungime-108mm / 4.3 inch; înălțime-280mm / 11inch; latime-115mm / 4.5 inch

Capacitate: 900ml

Baterie: 3.7 V/ 2000mAH

Timp de lucru: 4-6 ore

Modul de încărcare: USB

Pachetul Include:

1 Buc Pulverizator Electric

Etichete: grădină pulverizator de mână, automat pulverizator, ceață pulverizator, pulverizator rucsac, pulverizator, Pulverizator grădină, pompa de mana pulverizator, dezinfectați pulverizator, spray de plante, grădină pulverizator rucsac

Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Pulverizator Tip pompa
Nume De Brand Kesoto

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare