Nou
Noi PO portugheză Teclado Tastatura Pentru ACER Aspire E1-572 E1-572G E1-572P E1-572PG Laptop Negru

Noi PO portugheză Teclado Tastatura Pentru ACER Aspire E1-572 E1-572G E1-572P E1-572PG Laptop Negru

w195341

29.86lei

-3.29

33.15lei

-9 %

Produs nou

Descriere: Important: 1, vă Rugăm să verificați bunurile fata la poștaș,dacă mărfurile au o problema, refuza să accepte.După confirmare de primire, nu ne vom asuma responsabilitatea de defect de suprafață și de cantitatea de problemă. 2, vă Rugăm să nu cumpere bazate pe numere de o parte doar ca același număr parte poate veni în diferite aspecte, am putea shipa compatibil parte numărul keyboardifan exactpart numărul nu este disponibil in stoc. 3, există două versiuni Pentru unele tastaturi, Win 7 și Win8. acestea sunt compatibile prefect.trebuie doar un pic diferit pe Imprimare din Windows cheie, vă rugăm să nu vă faceți griji, În acest caz, putem alege una la întâmplare.Stare: Nou și Marca de Garanție: 180 de zile Culoare: Negru Nou laptop PO Portuguese Keyboard.Plin de garanție de calitate,100% inspecția înainte de expediere.Compatibil cu: Pentru ACER Aspire E1-572 E1-572G E1-572P E1-572PG Laptop

Contactați-ne și Feedback-ul

1).Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!

2).În cazul în care aveți o reclamație sau de gând să ne lăsați un negativ / neutru feedback-ul,vă rugăm să ne contactați .Va vom oferi solutii pentru fiecare întrebare în termen de 24 de ore de lucru de luni-Vineri, 9am la 6pm GMT+8.

3).Dacă aveți orice alte întrebări cu privire la produsele noastre sau doriti sa achizitionati mai multe articole la un moment dat, vă rugăm să nu ezitati sa ne contactati, va Vom oferi preț mai mic, în funcție de calitatea de comanda.

Livrare: putem livra în întreaga lume.Toate comenzile vor fi expediate prin poștă aeriană din Hong Kong sau China post.De obicei, timpul de livrare este de aproximativ 10-20 de zile lucrătoare de la statele UNITE ale americii, Australia. (se va lua 15-35 zile lucrătoare în Alte țări.) Elementele sunt, în general, shippedout termen de 48 de ore după ce plata a fost confirmată. (Sat. & Soare.și de cele mai multe sărbători naționale sunt excluse.).dacă doriți să schimbați adresa de livrare, vă rugăm să ne e-mail în timp.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.Prețul nostru (marfă) nu includ tarifele sau alte taxe; dacă aveți orice întrebări vă rugăm să contactați Obiceiurile locale înainte de a cumpăra bunuri.

În de Obicei, întotdeauna vom livra Comanda prin Post Air Mail, Dacă aveți nevoie Urgent, vă rugăm să alegeți DHL, FedEx Sau UPS, puteți să ne contactați despre asta.

Se întoarce: nu Vom accepta returnarea produselor care au fost livrate ca un element incorect, sau DOA.Avem 100% garanții satisfăcătoare, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., sau Dacă prin orice șansă primiți un produs defect vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta pentru a rezolva problema.Vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la primire să-l întoarcă de restituire sau de schimb.Non-defecte element de returnare vor fi acceptate în termen de 14 zile.Nu va fi de 15% taxe de repopulare.Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.

Etichete: hp keyboard semn, asus s551lb placa de baza, acer e1 572g, asus rog gl553vd, tastatura mecanismele, acer e1 571, a1534, acer e1 572, teclados mecanicos, casio tastatura

Compatibil Marca Acer
STANDARD Brazilia Porutugese
Nume De Brand BINFUL
Numărul De Model E1-572

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare