Iarna Cald Mănuși Impermeabile Touch Ecran Manusi Pentru Vreme Rece În Aer Liber, Schi, Ciclism Joacă Mâinile Calde

w195026

14.03lei

-7.25

21.28lei

-34 %

Produs nou

Puncte:

1、Respirabil și Confortabil: Cum folosim respirabil material impermeabil, așa că mănușile sunt impermeabil si respirabil.Interior fleece face mănuși netedă și confortabil de purtat.

2、Tine de Cald: Din bumbac de înaltă calitate de izolare și în interiorul lână ține mâna caldă în mod eficient.100% rezistent la apă pentru a introduce pungi va bloca mâinile contact cu apa si tine de cald pentru o lungă perioadă de timp.

3、Durabil și Rezistent la Uzură: durabil PU palmele pot oferă aderență maximă.Și catarama reglabil încheietura curea si cordon de închidere poate preveni ninsoare sau aer rece din insinuează.

4、Practice Încheietura Curea: elastic curea de mână este folosit pentru purtarea ușor, și reglabil anti-a pierdut încheietura curea împiedică aerul rece în interiorul și ține mâinile calde pe tot parcursul zilei.

5、Largă de Aplicații: Poate fi folosit pentru mersul pe jos câine, echitatie, schi, snowboarding, ciclism, pescuit, drumeții, ciclism, săniuș și alte iarnă sport în aer liber.

Caracteristici:

Ține palmele calde și anti-alunecare, frecare crește.

Adăugat de catifea pentru a îngroșa interior.

Reglabil încheietura parte.

Caietul de sarcini:

Nume: Mănuși De Iarnă

Material: nylon + non-alunecare de lipici

Dimensiuni(aproximativ): gratuit dimensiune, 29cm/11.42 în lungime, 12cm/4.72 în lățime

Lista De Ambalare:

1 Pereche de Mănuși de Iarnă

Etichete: papusa 97 cm, vibrator x7cm, cazuri urât, evjf coroana, drap 40x80, e40 versuri, ding strălucire, bmw m categorie, dh set fox

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model /
Tip Deget Plin
Gen Universal
Material Nailon

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare