De iarnă pentru Bărbați Îmbrăcăminte de Compresie Seturi de Lenjerie de corp Sudoare Uscare Rapidă Lenjerie de corp Termică pentru Bărbați Meggings Sport Îmbrăcăminte

w194533

69.64lei

-46.46

116.10lei

-40 %

Produs nou

Dimensiunea Diagramă

Cald prompt!

1.Dragă prietene,mulțumesc pentru a cumpara cadouri din magazinul nostru.vă rog să vă amintiți de a oferi numele dvs. complet ,adresa detaliată, astfel încât să puteți primi coletul cu succes.

2.Suntem fabrica de vânzare directă,vom oferi cele mai bune haine de calitate,livrare rapida viteza,cel mai mic pret,cele mai bune servicii .

3.Dacă măsurarea este plutind între două dimensiuni, recomanda alegerea de dimensiuni mai mari.

Performanța Produsului

Modelul Arată

Detalii Produs

Transport

Timp de preparare: am nevoie de 2-4 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

Notă:

Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară.

Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim.

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, ne va da $1 REDUCERE pentru urmatoarea comanda.

2. Dacă te-au produs link-ul de pe SNS sau Facebook, va vom oferi un cadou sau 1 $ REDUCERE pentru urmatoarea comanda.

3. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

4. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.

Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Serviciile noastre

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de Shinside, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:

1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.

2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

3. Taxă de retur este platit de cumparator

Cald Prompt

1. Din cauza monitor de calculator și de fotografiere real luminozitate și din alte motive, nu va fi o anumită diferență de culoare.

Culoarea finală, vă rugăm să consultați noastre reale de bunuri.Vă rugăm să știu acest lucru înainte de a cumpăra.Vă mulțumesc !

2. Imaginea ne arată este 100% Real Obiect Fotografie.

Dimensiune

1. Pls se referă la dimensiunea diagramă inainte de a cumpara.Nu selectați în conformitate direct la tine obiceiuri.

2. Dimensiunea poate fi de 2-3cm diferă datorită maunal de măsurare.

Etichete: bărbați slip, costume de baie, 2 bucata set femei antrenament, ananas prosop, căldură termică, termică pentru barbati lenjerie de corp, barbati lenjerie de corp termică, sotii lenjerie de corp termice, megalodon, jacheta polartec, oamenii sweetshirt

Tip De Element Long Johns
Origine NC(de Origine)
Aplicație
Numărul De Model Colanti Lenjerie
Material
Dimensiuni
Nume De Brand GZBEIHE
Gen BĂRBAȚI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare