Transport gratuit NanoVNA-H 50KHz~1.5 GHz VNA HF VHF UHF UV Analizor Vectorial de Retea Analizor de Antena + Baterie + LCD +carcasa din Plastic

w194026

187.86lei

-80.5

268.36lei

-29 %

Produs nou

NanoVNA-H 50KHz~1.5 GHz VNA HF VHF UHF UV Analizor Vectorial de Retea Analizor de Antena + Baterie + LCD +carcasa din Plastic

Suntem profesie echipa pentru Amplificator pe www.videoprint.ro,

vom proiecta mai multe HIFI AMP,

Dacă aveți orice întrebare în timpul dvs. de cumpărături,

căzut liber să ne întrebați.

lăsați un mesaj pentru noi.vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

vă rugăm să atenție magazinul nostru:

de asemenea, vom avea multe de reducere in magazinul nostru:

noi va oferim un serviciu bun și produs perfect.vă mulțumesc!

Faceți clic Pentru RF Demo Kit

Cel mai bun verison , cu scut de metal si baterie reincarcabila , Cu Caz

Cea mai recentă Versiune , cu carcasa din plastic si cutie de cadou .Site-ul: Despre NanoVNA

NanoVNA este foarte mic portabil Analizor Vectorial de Retea (VNA),proiectat de , este foarte portabil, dar de înaltă performanță analizor vectorial de retea.Este standalone cu display lcd, dispozitiv portabil cu baterie.

Edy555 pune software-ul său de la

Vedere asta a obține originalul documentației de proiectare pentru edy555.

La început, NanoVNA a fost proiectat pentru a lucra la 50kHz-300MHz.NanoVNA mixer SA612A are nevoie de 5V de alimentare pentru a funcționa corect.Bateria nu poate fi determinată direct.Versiunea originală a NanoVNA are nevoie de externe USB de alimentare pentru a funcționa corect.Hugen recreat NanoVNA bazat pe schema de edy555 și a adăugat un DC-DC circuit pentru a permite NanoVNA de a lucra independent.Hugen încercat să extindă frecvență de măsurare folosind armonici, permițând NanoVNA pentru a măsura frecvențe de până la 900MHz.La Hugen versiune de hardware-ul și software-ul este disponibil prin asta .

Puteți face sau cumpăra un terminat NanoVNA la un cost redus.NanoVNA este acum cel mai activ analizor vectorial de retea si antena analizor de proiect în comunitate.De obicei, cumpara un terminat este cel mai convenabil mod de a obține NanoVNA.

Edy555 este actualizarea software-ul său, armonice extensiile au fost adăugate, de obicei, un bine-a făcut NanoVNA poate fi dobândit mai mult decât 40dB dinamica la 900MHz , chiar putem extinde la 1.5 GHz, dar numai 20dB dinamica de mai sus 900MHz.

adaugă TDR (Time Domain Reflectometru) funcționalitatea la NanoVNA.Domeniul de timp măsurătorile sunt cerute de către comunitate pentru a măsura rapid lungimea de cablu coaxial și de a determina cablu vina punct prin calcularea discontinuă impedanță.

Acesta este un produs DIY cu vector de rețea funcția de măsurare.Acesta include un 2.8-inch ecran atingând, TX/RX de măsurare, pot determina complet S11 si S21 parametri, dacă aveți nevoie pentru a obține S12 și S22, aveți nevoie pentru a înlocui manual de emisie-recepție port cabluri.

Caracteristici:

PC-ul software-ul de control poate exporta Touchstone (snp) fișiere, care pot fi utilizate pentru diverse radio design și software de simulare.

Îmbunătățirea frecvenței algoritm poate folosi ciudat armonice extensia de si5351 pentru a sprijini frecvență de măsurare de până la 900MHz.

Acesta este, în principal pentru studiul de clienti care pot DIY, aveți nevoie pentru a pregăti cablu SMA-te.

Nu are nici un scut de metal.Principalul avantaj este că utilizatorii cu mâini puternice-pe capacitatea de a putea deschide masina pentru a vizualiza structura de circuit.Cu toate acestea, atunci când se măsoară frecvențele mai mari de 300M, este ușor să fie perturbat de alte semnale.Deci, acest produs este recomandat pentru principii de învățare și de a folosi la frecvențe mai mici.

La 50k-300MHz gama de frecvențe de si5351 ieșire directă oferă mai mult de 70dB dinamic.

Extins 300M-600MHz trupa oferă mai mult de 50dB de dinamica, iar 600-900M trupa este mai bună decât 40dB de dinamica.

Mic și portabil, ușor de utilizat, acest proiect își propune să ofere un astfel de gadget, dar util instrument pentru entuziast.

Caietul de sarcini:

Material: PCB

Culoare: negru carcasa din plastic

Frecvență de măsurare: 50KHz~300MHz (50KHz~900MHz, permite extins firmware)(produsele vor fi actualizate cu ultima versiune de firmware înainte de expediere, măsurătorilor de frecvență este 50KHz~900MHz)

De ieșire RF: -13dbm (maxim-9dbm)

Precizie frecvență:

Gama de măsurare: 70dB (50KHz-300MHz), (50dB (300M-600MHz), 40dB (600M-900MHz) permite extins firmware)

Port SWR:

Display: 2.8 inch TFT (320*240)

Interfata USB: USB de tip C

Modul de comunicare: CDC (serial)

USB: 5V 120mA

Baterie: 3.7 v baterie

Numărul de puncte de calibrare: 101 (fix)

Numărul de scanare puncte: 101 (fix)

Urmărire de afișare: 4, Marcaj: 4, memorați: 5

PCB dimensiune: 85.5 * 54 * 11mm / 3.4 * 2.1 * 0.4 în (fără conectori și switch-uri)

Pachetul greutate: 245g

Lista de pachete: NanoVNA gazdă (cu baterie 450mAh) x 1 USB Type-C prin cablu de date x1 30mm SMA tată-RG174 cablu RF x2 SMA simplu kit de calibrare x1 SMA femeie la femeie conector x1

Etichete: nanovna, hf dst antena, antena hf tuner, kenwood de emisie-recepție, digital cu analizor de antena, vna, Hf Transceive, antena sony xperia, radio vhf, kriss vector

Funcția Built-In Difuzor
Tip SW
Certificare NICI unul
Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Pachet Da
Wifi No
Ecran Da
Nume De Brand DESPRE
Stil Portabil
Bluetooth No
Numărul De Model NanoVNA-H
Origine NC(de Origine)
Corpul Material Aluminiu
Dimensiuni (WxHxD) Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare