2021 Drăguț Traznita Marcaj pentru Mai multă Distracție Lectură Stereo 3D de Desene animate Minunat Animal Marcaj Traznita Marcaj Copii Cadouri Picătură de Transport maritim

w19362

22.09lei

-11.35

33.44lei

-33 %

Produs nou

2020 Drăguț Traznita Marcaj pentru Mai multă Distracție Lectură Stereo 3D de Desene animate Minunat Animal Marcaj Traznita Marcaj Copii Cadouri Picătură de Transport maritim Descriere:

Caracteristici:

1. Salva bietul animal care s-a blocat în carte!Copilul tau va avea nici o scuză pentru a nu citi!Cititul este mult mai distractiv cu nostru Traznita Marcaj!Distractiv și ușor de utilizat.

2. 3D Stereo Desene animate Animal Minunat semn de carte: Simplu și practic de a utiliza, și de a crește interesul pentru lectură și de a oferi o distracție experiență de lectură pentru fiecare cititor și reprezintă.Este o modalitate foarte bună de a obține copii să citească.

3. Aceste hilar strivit expresii vă va ajuta să țineți evidența în cazul în care ați rămas citit.Acestea sunt de trei-dimensional proiectat, plin de viață, și de a face lectura mai atractivă, interesantă, și noutate.

4. Animale 3D marcaj este realizat din PVC de calitate, rezistent la apa si reutilizabil, nu ușor de a deteriora; minunat mouse-ul marcaj va rămâne cu tine pentru o lungă perioadă de timp.

5. Aceste marcaje sunt un mod practic și distractiv cadou pentru călătorii, prieteni, copii, studenți, scriitori, pasionații de lectură, etc. Tipii ăștia mici sunt fericiți să-și petreacă zilele lor călătoresc alături de tine, indiferent dacă e pe drum pentru a trece acest test sau de a descoperi o nouă aventură!

6. Aceste animale mici va aduce fericire și inspirație pentru fiecare cititor.Acesta poate fi plasat pe raft ca un ornament, oferindu-ți carte, camera de zi, și de viață, un alt fel de distracție.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Tip: 3D Bookmark

Material: PVC

Lungime: Aproximativ 10cm

Pachetul Include:

1 x semn de carte

Etichete: copiii citesc jurnalul, 3d bookmark, marcaj hârtie 3d, semn de carte pentru copii, 3d metal model, Bookmark, semn de carte 3d de sex masculin, wacky marcaje, 3D Stereo Marcaje, bookmark bookmark

Origine NC(de Origine)
Tip
Nume De Brand Nonslp-covoare
Material Rășină
Lungime
Stil Desene animate
Caietul de sarcini Single-piece Package
Tema Animale

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare