Puzzle 3d pudel câine model din Hârtie papercraft animal home decor Puzzle-uri Educaționale de BRICOLAJ, Jucarii Cadou pentru Copii

w193492

61.91lei

Produs nou

Numele produsului: model din hârtie de caine pudel (nu s-a terminat element) pagini: 16 nivel de Dificultate: 3 stele (cel mai dificil: 5 stele) dimensiuni: inaltime aproximativ 56*45cm(când ați terminat) cu instrucțiuni

Veți primi un set de culori-cărți tipărite nu o terminat modelul , Cumpărătorii trebuie să taie, ori și le lipi.Se taie detaliile de modelul de hârtie și lipici-le împreună, așa cum este indicat în instrucțiunile.Dacă aveți orice întrebare în a face, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați

Plata:

După ce primim plata.Articol vor fi livrate cu 1~2 zile lucrătoare.Va vom e-mail în cazul în care elementele de stoc, pentru a discuta soluții eficiente.

Transport:

1) transport Gratuit în întreaga lume(vânzător plătit).Prin intermediul www.videoprint.ro Standard de Transport , e-pachete.

2) Oferta de transport maritim accelerate( cumpărătorul a plătit), prin EMS, DHL, FEDEX.De obicei, aproximativ 3~7 zile ajunge la tine.

Toate comenzile livrat cu număr de urmărire.

Noi facem cele mai bune noastre de a oferi servicii rapide.Cu toate acestea, ca de vreme severă, Curat Personalizate, Sarbatori etc, motiv pentru care, uneori imprevizibile, întârzierile pot apărea.Dacă acesta a fost de peste 35 de zile de la data plății și că nu a fost primit, contactați-ne imediat, vom lucra rapid pentru a localiza elementul și de a ajuta-l rezolve.

Reveni și politica de rambursare:

Vom accepta returnare și rambursare.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.Nu e nici o problema dupa primi elemente, vă rugăm să ne spuneți.Vom încerca cele mai bune noastre de a rezolva.Taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile.De transport de marfă pentru a trimite înapoi și re-trimite-ar trebui să fie plătite de către cumpărător.Păstra elemente și pachetul stare bună.

Dacă produsele au nici un defect sau o întârziere, vă rugăm să nu se deschide sau nu pleca Negativ & feedback Naturale, ea nu poate rezolva orice probleme .Dar spune-ne, vom face tot posibilul să-l rezolve.

Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs., am sincer sper să puteți să ne lăsați un Feedback pozitiv și patru de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile (DSR), care sunt de o importanță vitală pentru creșterea afacerii noastre mici.

În plus, vă RUGĂM să NU ne lasă 1, 2, 3 sau 4 stele Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ.Vom aprecia dacă ne dea 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile.Multumesc.

Dropshipping:

Noi de aprovizionare picătură de transport maritim servicii.Va vom trimite articole pentru clienții dumneavoastră cu număr de urmărire direct.

Picătură de transport maritim pentru a nu va include elementul de preț și stoca informații.Doar lasa-ne comanda ta este picătură de transport maritim.

Contactați-ne:

vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment.

Etichete: las puzzle, 3d metal puzzl, papercraft model din hârtie, puzzl, dezvoltare jucarii educative, Puzzle 3d puzzle din lemn, 3d papercraft, papercraft, decor acasă, animale de companie

Gen Unisex
Material Hârtie
Intervalul De Vârstă Adulti
Nume De Brand Jujubetree
Stil Animale
Puzzle Stil Puzzle 3D

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare