Moda pentru bărbați Pulovere Strat Gros Cardigan Casual 2020 Mâneci Lungi cu Dungi Slim Clasic Ține de sex Masculin Cald de Primavara Toamna MOOWNUC

w193367

73.14lei

-52.96

126.10lei

-41 %

Produs nou

/ Bine Ati Venit La Magazinul Nostru!MOOWNUC Face Viața Mai Elegant!

Tip de element: Pulovere pentru Bărbați Sezon: Primavara, Toamna si Iarna Stil: Fashion,Casual Lungime maneca:Maneca Lunga Material:Bumbac, Poliester Model: Solid,Gri,Rosu,Albastru,Cafea Caracteristică: Grosime: Regular Moliciune: Moale Elasticitate: Micro-elasticitate Versiune de tip: Slim Fit Design: Clasic, Sport, viața de Acasă,de Afaceri Dimensiune:Plus Dimensiune;M,L,XL,2XL,3XL Ambalare Includ: 1*Pulovere pentru Bărbați

/ Dimensiunea Diagramă(cm/inch)

Note:Această dimensiune este dimensiunea Asia,nu statele UNITE ale americii/dimensiunea Europeană,de dimensiuni standard,astfel încât vă rugăm să cumpere mai mare de 1-2 dimensiune atunci când plasați comanda.Dacă nu sunteți sigur cu privire la mărimea ta, te rog spune-ne de înălțimea și greutatea dumneavoastră.

/ Produs Arată

/ Despre Noi

Diferite ecran de computer poate afișa culori diferite, chiar dacă este de aceeași culoare.Deci, vă rog, permite rezonabil diferență de culoare.

/ Descriere Dimensiune

1.Pentru măsurarea manuală,poate fi o eroare de 1-3cm (1 inch=2,54 cm 1cm=0.39 inch).2.Vă rugăm să acorde o atenție la dimensiunea standard.Asiatice dimensiuni sunt aproximativ două dimensiuni mai mici decât American/European dimensiuni.3.Vă rugăm să completați în înălțime și greutate, în scopul de note,vă vom oferi sfaturi corecte.

/ Politica De Transport Maritim

1.Ne va livra produsele în termen de 2-5 zile( zi de Lucru )dupa ce ai facut plata.2.Elementele vor ajunge în 7-35 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

/ Politica De Returnare

1.Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.dacă nu sunteți mulțumit cu elemente cu orice motive, nu pot fi returnate în ambalajul original, în termen de 14 zile de la data primirii,și ne va oferi rambursare completă, împreună cu costul de transport maritim sau retrimite înlocuire la tine în termen de 3 zile de lucru de indata ce vom primi returna produsele.Dar dacă nu există nici o problemă cu calitatea mărfurilor, cumpărătorul ar trebui să plătească pentru transport de marfă de întoarcere.

/ Feedback-ul

1.Depindem de satisfacția clienților, pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. pozitiv de 5 STELE este extrem de important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă Rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul dvs. pozitiv.2.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.Vă doresc o plăcută la cumpărături timp.

Etichete: ceas straturi, eu autocolant, mens cardigan gri, cardigan verde, kasmhere pulover bărbați, cardigan femei, bărbați pulover, tangest mens haina, cald cald cardigan, alb cadigan bărbați

Cu glugă No
Nume De Brand moownuc
Decor Îmbinat
Numărul De Model NSW1227
Maneca Stil Regulat
Afaceri De Moda De Petrecere A Timpului Liber Afaceri De Moda De Petrecere A Timpului Liber
Technics Computerul Tricotate
Lungime maneca(cm) Plin
Material Bumbac
culoare Gri,Albastru,Roșu,Cafea
Model Tip cu dungi
Origine China
Caracteristic Cald, Respirabil și Confortabil
Tip De Element cardigan
Lână Standard De Lână
Stil Moda, De Agrement,De Afaceri
Gen Hombre,Bărbați,Masculino,De Sex Masculin
Tip De Închidere fermoar
Grosime STANDARD
Guler Guler de Turn-down

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare