JIMI VG02U OBD GPS Auto Tracker 8 Driver Comportamente Voce de Monitorizare a face Upgrade De OB22 GPS de Localizare în timp Real Poziția Google Map APP

w193264

186.68lei

-179.35

366.03lei

-48 %

Produs nou

1.Jimi mai Noi VG02U Auto OBD GPS Tracker Cu Comportamentul Șoferului de Monitorizare în timp Real de Urmărire Pentru Vehicule

1).Jimi OBD Car GPS tracker este ușor pentru a se potrivi la portul OBD-II (plug & play), cu o locație excelentă și asigură urmărirea, raportarea, înregistrarea și capabilități de securitate.

2.De ce să Alegeți Jimi VG02U Mini OBD GPS Tracker?

1). 8 Tipuri de Monitorizarea Comportamentului soferului

Cu VG02U OBD tracker, puteți să știe șoferii dure de conducere sau încetini viteză, și cu stropi de cotitură alarme.Doar conectați JM-VG02U în diagnosticare la bord port, puteți să știu tot ce se întâmplă în spatele volanului.Acesta este capabil de a obține poziția vehiculului și orientare în GPS zonă moartă ca tunel sau garaj subteran.

Cel mai bun costum pentru compania de asigurări și operatorii de flote pentru a urmări de date și pentru a monitoriza diferite comportamente de conducere.Cu 8 tipuri de comportamentul Șoferului de monitorizare.O).Accelerare aspru de alertă, B).Frana de dur de alertă, C).Turn ascuțit de alertă, D).Dure schimbarea benzii de alertă, E).Accident de alertă, F).Rulare de alertă, G).Vehicul derivă de alertă, H).Vehicul unghi abnomality.

2).GPS+AGPS Dublă Poziționare

4.De ce să Alegeți Jimi VG02U 1)GPS+URI de Urmărire în Sistemul Nostru JM-VG02U poate sprijini atât GPS și INS poziționare .Acesta este capabil de a obține poziția vehiculului și orientare în GPS zonă moartă ca tunel sau garaj subteran.

3).Plug de alarmă OBD

Nostru JM-VG02U au un OBD standard interface, este foarte usor de instalat.Dacă ai pe cineva conectat noastre JM-VG02U de la OBD interfata standard, se va trimite mesajul "Atenție!Dispozitivul este eliminat! " la telefon sau platforma.

4).OBD Instalare gratuit

OBD este acordul general de automobile.Interfata OBD de cele mai multe vehicule este sub volan.Această poziție este mai convenabil pentru noi, pentru instalare.Instalarea este extrem de simplă, pentru a realiza plug și tracker.

5).De Încărcare gratuită pentru VG02U Auto OBD Tracker

OBD este acordul general de automobile.Majoritatea vehiculelor fabricate după 2004 poate fi folosit.Nostru JM-VG02U prin adoptarea ultra-consum redus de energie - baterie de mașină de alimentare.Masina consumul de energie a bateriei nu va deteriora bateria auto.

6).Low Battery Alarm pentru VG02U OBD Masina de localizare

Atunci când alimentarea cu energie electrică a noastră VG02U este tăiat, se va activa plug de alarmă.Atunci când bateria este mai mică de 10%, acesta va trimite SMS-uri:"Atenție!bateriei este scăzut, vă rugăm să încărcați în timp! "pentru numerele SOS.

7).Sub Acoperire Modul De Lucru

Aspectul nostru JM-VG02U nu are nici GPS marca.Dacă nu are nici o anomalie în vehicul, aceasta vă va da o alarmă și nu emit nici un sunet sau lumină.Să furtul nicăieri pentru a rula.

8).Peste Viteza de Alarmă OBD

Când mașina este în mișcare pe o perioadă limitată de viteză în medie într-o perioadă limitată de timp, ne JM-VG02U va trimite peste viteza de alarmă SMS la utilizator.În acest fel, putem să acorde o atenție la utilizarea mașinii și pentru a evita accident neașteptat.

9).Mini Dimensiune Și Aspect Neted

Nostru JM-VG02U este foarte ușoară și mică, o poți ține într-o mână.Elegant și lumină greutate,simplise masina ta spațiu interior, puțin este mai bine.Este foarte ușor de a fi ascunse oriunde.Păstrați hoț departe de frumoasa ta masina.

3. Concox JM-VG02U Detalii Produs

4. Compatibil Cu Cele Mai Multe Mașini

Cu built-in de alimentare de comutare, nostru JM-VG02U Plug & Play OBD GPS tracker suporta largă de tensiune de intrare gama: 9-36VDC.Acele masini care a produs după anul 2004 poate fi utilizat în mod normal.

5. Inteligent Si Profesional Platformă De Urmărire -Tracksolid

După mai mult de zece ani de dezvoltare și extindere,nu au aproape cinci milioane de utilizatori cu ajutorul nostru platforme profesionale -Tracksolid.Suntem foarte fericiți să spun că nu suport limbajul de 22 de țări și pot adăuga mai mult, dacă aveți nevoie.Putem personaliza Logo-ul / numele de Domeniu / APP cu unele taxe.Putem oferi, de asemenea, API deschis pentru a se conecta la server.

6. Ce Poate Tracksolid Face Pentru Tine?

1) în timp Real de Urmărire

Pe monitor, putem înțelege situația actuală a dispozitivului în timp real locația.Putem vedea, de asemenea, nume de Dispozitiv, numărul de Telefon, numărul IMEI, Locație dată.Spectacol de Strada harta, imagini din Satelit, Variind, Regionale vehicul de rutare.

2) 6 luni vechime Traseu de Redare

Putem vizualiza istoricul traseu de dispozitivul nostru de până la 6 luni de când ne-am de redare.A ne ajuta să ne schimbăm stilul de viață despre obiceiurile de conducere, de economisire a combustibilului, de mediu prietenos.Înțelege cu ușurință în cazul în care vehiculul a fost acolo.

Etichete: 4g tracker, gp tracker, OBD2 Scanner, traker, mini localizator gps mini, singură axă solar tracker, tracker d, vehicul de urmărire gps, denim larg, gps obd tracker

Dispozitiv de greutate 37g
Element Dimensiune 46*21*47MM
Conector OBD standard port
Geo-gard de alertă set de 20 de Geo-gard în sau în afara gardului de alarmă
De Viață A Bateriei 30 De Ore Și Până
GPS tip GPS Tracker
Certificare CE, FCC, E-mark
Alertă de baterie descărcată Da
GSM/GPS Antenă Built-in procesor quad band GSM antenă/18.0 x 18.0 x 2.0 mm, GPS antena de ceramică
Vocea gama de monitor ≤ 5m
Sensibilitate Clasa a II-a RBER2%(-102dBm)
Tensiune 36V
Suport Driver funcția de monitorizare Da dure viteză de cotitură va trimite alarma la APLICAȚIA de SMS-uri PC
Suport pentru Card SIM 2G GSM sim card
America de frecvență GSM 850/1900MHz
GSM tracker GPS cu UBI Da
Baterie 50mAh/3.7 V baterie Litiu-polimer
Tip Sim nano
App pentru urmărirea în timp real Da cuvantul cheie Tracksolid
Numele Modelului VG02U Auto OBD tracker
Driver comportamentul dur rupe Da
Standard de frecvență GSM GSM 800/1900MHz
Nume De Brand WeTrack
Locație Precizie 10 metri
De urmărire sensibilitate - 165dBm
OTA software-ul Da
Caracteristică Specială Control De La Distanță
Modulul Gps Da
Concox original Da
Origine NC(de Origine)
Achiziționarea de sensibilitate - 148dBm
PC-ul de urmărire platforma www.tracksolid.com
Temperatura De Operare -20℃ ~+70 ℃
De Lucru Tensiune/Curent 9-36VDC/32mA (12VDC)
Memorie 64 MB

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare