DETAILING Clay Burete Cu Suport Perie Lut Spalatorie Auto Perie Pentru Spălat Mașini de Curățare Mașină Accesorii 1 Kit

w19237

42.27lei

Produs nou

Caracteristici: * DETAILING Clay 2.0 Cu Suport construite cu plastic de înaltă calitate, suport atașat burete cu cârlig&bucla. * În condiții de siguranță și rapid elimină vopsea, cum ar fi pete de apă proaspătă, seva de copac, feroviar praf și alte lipit de suprafață impuritățile de pe suprafața de vopsea, sticlă, muluri și plastic. * Spre deosebire de clay bar, DETALIEREA Lut pad poate fi curățat, pur și simplu clătire off acumulate contaminează cu apă. * Caracteristici cu cârlig&bucla de titular, puteți schimba cu ușurință de lut pad.

Despre Noi: DETALIAZĂ Fabrica de Produse stabilite în 2005,specialist în design și produce auto detaliază produse si spalatorie auto accesorii, cu peste 10 brevete de invenție .Avem o experienta echipei tehnice .Propriul nostru brand de DETALIERE este foarte mare accent pe calitatea detaliază produse și bine-cunoscut pentru clienti internationali .Avem 5 principalele serie de produse care sunt DA buffing pad-uri,spuma de lustruit, tampoane ,vată de intarziere tampoane,lut mitt,Pad și tampoane ,detaliază accesorii.Oferim servicii de OEM și cooperează deja cu multe celebru internațional de clienți de marcă.Bine ati venit la contact pentru mai multe informații.

Etichete: mare detaliază perie, masina de lut curat, lut albastru pentru masina, titularul de telefon, suport etichetă, bara de lut, auto clay, desktop-suport perii, STAND, săpun perie titular

Tip De Element Bureți, Cârpe & Perii
Articol Greutate 99g
Lățime Produs 8cm
Caracteristici Speciale Cu Titularul
Nume De Brand Detaliază
Tip De Material Burete
Element De Lungime 12cm
Înălțime Element 5.5cm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare