Auto Microfibra Masina Duster Perie De Curățare De Murdărie, Praf Perie Curata Auto Universale Îngrijire Instrumente De Lustruire Detaliază Prosoape Haine

w191830

35.76lei

-5.81

41.57lei

-13 %

Produs nou

Caracteristici:

Microfibra: din super mână moale-lavabila microfibra, fara scame scăzut, se poate îndepărta praful, murdăria și scame în mod eficient fără a zgâria mașina.

Eco-friendly: Nu există apă și substanțe chimice sunt necesare, fie ecologic cu duster.

Design Ergonomic: Flexibil tija de aluminiu a vă ajuta să ajungă undeva sus și rabatați-perie; Non-skip spumă moale, acoperit ocupe nu va îngheța mâna în timpul iernii; Vin cu o pungă de plastic, convenabil pentru tine pentru depozitare; Și, de asemenea, veni cu o microfibra prosop pentru a ajuta să se spele masina ta.

Ușor de Curățat: pur și Simplu se agită după fiecare utilizare pentru a curăța.Dacă doriți să spălați-l, pune-l în apă caldă cu detergent timp de 5-10 minute.Să se usuce, a pus duster într-un loc uscat ventilat.Nu pot spăla la mașină.

Caietul de sarcini:

Tip:Microfibra Duster

Material:Microfibra, aluminiu, spuma, plastic

Cantitate:1 buc

Element de Culoare:așa Cum se arată

Pachetul inclus:

1*Microfibra Duster Cârpe De Curățat

1. Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.videoprint.ro!

1. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po

2. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentă accesorii incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.videoprint.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

3.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Dacă Sunteți Mulțumit Cu Produsul Nostru, vă Rugăm să Lăsați Full-stele și Feedback Bun Pentru noi.Feedback-ul dvs. ne va Încuraja FACE mai Bine În Continuare.Multumesc!!!

Etichete: auto detaliază produse revizuire, lut albastru pentru masina, masina detaliu, Duster, mortar perie aspirator, Masina Prosop, fata de mama, curat, clar, detalii, coș instrument

masina duster perie duster masina de curățare
Înălțime Element 8cm
Tip De Material Microfibra, aluminiu, spuma, plastic
Tip De Element Bureți, Cârpe & Perii
Caracteristici Speciale microfibra praf suprafață absoarbe murdăria și praful mai repede
duster masina de curățare perie curata duster masina de curățare de murdărie, praf perie curata
Articol Diametru 0inch
Lățime Produs 5cm
Articol Greutate 0.395kg
Element De Lungime 56cm
Nume De Brand herorider

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare