Tooarts Elan Fier Sculptura Desktop Office Home Decor Meserii Metal Animal Sculptura Masă Ornament De Fier Sculptura Cadou

w191272

56.22lei

-51.9

108.12lei

-48 %

Produs nou

Descriere:

Acesta este un roșu cerb ornament cu linii concise și culori vii.Doi cerbi roșii slabă împreună, uita-te în sus, în depărtare, ca iubitor cuplu îmbrățișat, așteaptă cu nerăbdare să viitor mai bun.Speciale textura pielii vopsea și rafinat proces de vopsire a face culoarea vie și frumoasă.Potrivit pentru camera de zi, bar, studiu, sala de mese și alte spațiu interior decor.

Caracteristici:

Fier de artă ornament.

Textura pielii vopsea, modele unice.

Linii Concise, pline de culoare

Potrivit pentru decoratiuni interioare: camera de zi, de studiu, sala de mese, birouri, etc.

Caietul de sarcini:

Material: Fier

Culoare: Galben

Dimensiune produs: 26 * 12 * 29cm / 10.2 * 4.7 * 11.4 in (L * W * H)

Pachetul dimensiune: 28 * 14 * 32cm / 11 * 5.5 * 12.6 in (L * W * H)

Produs greutate: 705g / 24.9 oz

Pachetul greutate: 810g / 28.6 oz

Lista de pachete:

1 * Fier De Sculptură

1.Produs Original, pozele sunt furnizate pentru clienții vechi.

2.En-gros/dropshipping ambele acceptate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de o mai mare pret sau mai rapid de transport maritim.

3.Am expediat în întreaga lume prin China post,HK post EMS,DHL, Fedex,și așa mai departe,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi.suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare,deoarece este procesat de către terți de servicii.

4.Serviciu de timpul de tranzit este prevăzută de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta .

1. Dacă ceva te face să nemulțumit sau supărat, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când satisface.

2. Dacă vă satisface cu produsul, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la lista de favorite și lăsați un feedback pozitiv (5stele) pentru a încuraja noi! ?

3. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice litigiu, fără nici o comunicare cu echipa noastră de servicii, credem că putem rezolva problema pentru tine perfect într-un mod prietenos !

Etichete: birou de perete decor, pisicile sculptura, decor statu, fier de sculptură, sculptur, ox statuie, sculptura de culoare neagra, africa de rochie, mobilier birou, craniu

Caracteristică Regională Africa
Material Metal
Nume De Brand Tooarts
Tema Animale

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare