Decor de crăciun 12buc roșu Cilindrice Jingle Bell 25mm fulg de nea Crăciun clopot mic copac agățat de decor pentru acasă de crăciun

w190291

48.00lei

Produs nou

Bine ați venit, ați găsit o Sursă Minunată pentru

Sute de Frumos Ambarcațiuni de toate Tipurile.

Va multumim pentru vizita noastră de Licitație, apreciem Timpul.

Dimensiune : 3 cm*2.5 cm/1 buc

12buc/set

Utilizare : decoratiuni Festival

Cantitate :1 set

Jingle Bells sunt completarea perfectă pentru toate decoratiuni de sezon: draperii de perete; ornamente; coroane de flori și mult mai mult.Jingle bells sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni.Clopotele sunt toate făcute de mână.Materialele sunt de natura pură, ne-am alege cu grijă con de brad, hemptwist și ramură de copac.Apoi le-am pus împreună.În acest fel, acest frumos bell este produs.

SFATURI:Pentru a asigurați-vă că puteți primi pachetul înainte de Crăciun.dacă vei consuma mai mult de $100 în magazinul nostru, va vom trimite pachetul prin DHL sau alte express, care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge la casa ta!

Transport

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

3. Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.În mod normal, este nevoie de 7-20 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express.

4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

Politica De Returnare

Singurul produs defect va fi oferit de schimb.

Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data la care ați plasat comanda.

Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

Feedback-ul

1. Vă rugăm să confirmați primirea produselor după ce le-ai primit.

2. Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți.

3. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.

Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a vizita din nou!

Despre Noi

Bine ati venit la magazinul nostru.Suntem un global vânzător.Cumpara de la noi, va oferim o mare de produse de calitate cu cel mai mic preț de zi cu zi.

Etichete: aur jingle bells, aniversare inel, violet jingle bells, la mijlocul inel, inel cruce, bronz antic jingle bells, barrette păr pieptene, cherry jingle bells, coroana jingle bells, alamă jingle bells

De Craciun Tip De Element Interior Decor De Crăciun
Material Fier
Numărul de Pc-uri 12pcs
Nume De Brand A construi socialismul cum
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model SD-033

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare