Hexagon De Jad, Turmalina Germaniu Piatra De Jad De Col Uterin Perna Turmalina Perna Gât Masaj De Relaxare-Perna Îmbunătăți Somnul

w190161

190.38lei

-47.59

237.97lei

-19 %

Produs nou

Caracteristici:

De îngrijire a sănătății

Terapie fizică tracțiune

De jad, turmalina germaniu Pernă de piatră

Gât de col uterin talie tracțiune

Profesionist de asistență medicală producător

Nici o încălzire.nu masaj electric, fizică tracțiune.

Calitate de Top de jad si turmalina pietre.

De înaltă calitate a materialului exterior.

Descriere:

Se adoptă 49PCS de înaltă calitate hexagon de jad si turmalina piatra.

Utilizarea de jad si turmalina pentru descărcarea de gestiune raze infrarosii si oligoelemente și anioni,

Turmalina emite aproximativ 2,5~13.5 microni de raze infraroșii de departe și e comparat cu raze infraroșii ale corpului uman sine, numit "raza vietii".Razele nu este numai bun pentru muschii de pe suprafața bodybut toate celulele, inclusiv vasele de sange, glandele limfatice și nervi în adânci părți ale corpului nostru.

Aceste raze vitaliza funcția biologică a celulelor noastre și de a crește circulația, ameliorarea nevralgii, dureri de spate, dureri de artrita, elimină toxinele și dioxid de carbon din sângele nostru, îndeplinește o funcție antibacterian.

Jade este un limitate comori naturale ale lumii, care a fost îngropat în pământ timp de mii de milioane de ani, acesta conține mai mult de 30 de tipuri de microelemente benefice pentru organismul uman: ca Zn, Fe,Cu, Mn, Mg, Co, Se, Cr, Ti, Li, Ca, K, Na, etc.

Utilizarea de jad pentru descărcarea de gestiune microelemente și raze infraroșii de departe, din microelemente vor fi pătruns adânc în piele de organism prin raze infraroșii de departe, poate în mod eficient supliment de nutritie celulara, de a spori puterea și activitatea celulelor, scapa celulelor toxina.

Microcirculația este schimb de locuri care celulele organismului aportul de nutrienti si oxigen, de descărcare de gestiune metaboliți, cele mai multe boli și dureri de corp sunt cauzate de deficienta de rezultate ale microcirculației.

Jade pentru fizioterapie va elimina în mod eficient nesănătoase semne de vânt, frig, umezeală și căldură, scuti dureri de cap, dureri articulare, senzație de amorțeală a membrelor și alte simptome, care cauzate de rău de col uterin, de rău coloanei vertebrale lombare, osteoartrita si artrita reumatoida.

Având Jad terapie în fiecare zi, ține doctorul departe.

【Produsului Display】

Hexagon De Jad, Turmalina Germaniu Piatra De Jad De Col Uterin Perna Turmalina Perna Gât Masaj De Relaxare-Perna Îmbunătăți Somnul

Etichete: germaniu femei, perna de jad, punct de turmalina piatra, relaxare perne, star de la hollywood, ce turmalina piatra, Perna, Perna de masaj de relaxare, bratara ion, masaj picioare perna

Function1 Repararea coloanei cervicale
Material Turmalina
Feature1 Jade Col Uterin Perna
Articol Turmalina perna
Numărul De Model 002
Nume De Brand midii
Dimensiune Medium
Function2 De Îngrijire A Sănătății
Feature2 Germaniu Piatră De Col Uterin Perna
Feature3 Aparatul De Masaj Pentru Gât
Cerere Gât
Funcția îmbunătățirea dormit
Tip De Element Masaj & Relaxare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare